Star-Light SSIM-532ESS, side by side cu compresor Inverter și Total No Frost

Star-Light SSIM-532ESS este un side by side încăpător cu tehnologii moderne cum ar fi No Frost și Inverter. Tehnologia No Frost este prezentă la congelator pentru ca voi să aveți dezghețarea automată și întreținere mai ușoară. Chiar și consumul de energie a scăzut mult, iar acest lucru este destul de vizibil după clasa de eficiență energetică- E. Este vorba de noua etichetare care este mult mai strictă.

Ca aspect e plăcut deoarece are culoare inox, dar nu cu tratament anti amprentă cu am văzut la unele modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă nu umblați la el pentru o perioadă mai lungă, alegeți funcția vacanță pentru a economisi energie. Nu e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 41 decibeli, iar asta se traduce în faptul că nu o să vă deranjeze noaptea. În cazul în care se ia curentul atunci alimentele nu se vor strica deoarece aparatul vine cu o autonomie decentă. Partea de congelator permite o capacitate de congelare de 10 kilograme la 24 de ore, având un număr de 5 compartimente. Frigiderul e dotat cu două rafturi de sticlă, iar compartimentul de fructe nu lipsește. Aparatul are o fiabilitate ok susținută de garanția standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la maxim 4 ani prin intermediul serviciului Extra Garanție sau Garanția Plus.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, panou de control minimalist și ușor de folosit, tehnologiile incorporate (No Frost + Inverter) și că are o capacitate mare de stocare.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat cu un volum net de 532 litri și cu o înălțime de 1178 centimetri atunci acest model Star-Light SSIM-532ESS ar fi recomandarea mea. Un aparat frigo precum acesta se adresează celora care au nevoie de ceva pentru a ține multe alimente la păstrat în condiții perfecte. Nu o să vă pierdeți timpul cu întreținerea sa deoarece răcirea nu produce gheață. Înainte de a achiziționa aparatul ar fi bine să vă asigurați că aveți spațiul necesar pentru a-l amplasa.

Te-ar mai putea interesa