Star-Light MGY-1208WH, aparat de făcut gheaţă accesibil

Star-Light MGY-1208WH e o maşină de făcut gheaţă pentru cei interesaţi în băuturi cu gheaţă. Acest mic electrocasnic se va dovedi util acasă, dar şi la un local deoarece poate face gheaţă rapid (12 kilograme pe zi). Unele persoane regretă că nu şi-au cumpărat un frigider cu dispenser de gheaţă, iar un astfel de aparat ar fi varianta economică (ieftină) şi de mijloc.

Aparatul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără probleme în orice situaţie. Din poza alăturată se poate vedea că e un aparat de culoare albă, iar dacă vreţi ceva pe gri atunci există varianta Star-Light MGY-1208GR.

Păreri pro şi contra

Modelul acesta Star-Light MGY-1208WH e unul care are nişte dimensiuni compacte şi o greutate care-l face uşor de mutat. Vorbim despre o greutate de 10 kilograme şi despre dimensiuni 25x33x36 lxAxÎ în cm. Nu trebuie poziţionat neaparat lângă o priză întrucât are o lungime a cablului de circa 150 centimetri.
Aparatul are un volum de 2,2 litri şi poate face 12kg cuburi de gheaţă la 24h.
Aparatul e unul foarte simplu de utilizat deoarece vine cu puţine butoane şi funcţii. Are indicator luminos (work), buton pornire (on/off) şi cam atât.
Nu va alunea de pe masă deoarece are un sistem anti-alunecare.
Ca accesorii p să primiţi în cutie recipient pentru cuburi de gheaţă şi lopăţică pentru a le turna în pahar sau unde doriţi.

Unele băuturi pot fi savurate la intensitate maximă doar când sunt la rece ori „în compania” unor cuburi de gheaţă.
Un astfel de aparat profesional e pentru persoanele interesate de ceva calitativ la un preţ accesibil. În timp vă veţi recupera investiţia deoarece multă lume apreciază băuturile cu gheaţă… dacă îl folosiţi pentru un local.
Star-Light e un brand foarte cunoscut şi apreciat, fiind lansat în urmă cu aproape 5 ani. Comercializează de la electrocasnice mici, până la televizoare şi electrocasnice mari.

Te-ar mai putea interesa