Star-Light MBM-67APBL, minibar negru

Star-Light MBM-67APBL e un model de culoare neagră adresat celora interesați de un minibar cu o înălțime de 63 centimetri și un volum măricel de 67 litri. E un frigider minibar cu tehnologii la zi întrucât are clasa A+ de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu un volum decent și o clasă energetică bună. Dacă vă interesează ceva pe alb atunci vă recomand modelul MBM-67AP, are aceleași caracteristici și fiabilitate.


Caracteristici

Modelul MBM-67APBL de la Star-Light e unul cu un volum mare (pentru un mini bar) de 67 litri, iar înălțimea sa de 63 cm îl face ușor de poziționat oriunde.
Consumul energetic anual e de 109 kWh, iar la 24 de ore e 0,3 kWh. Din asta vă puteți da seama că e vorba despre un aparat care e foarte economic și nu degeaba are clasa A+.
E împărțit de două rafturi, iar la ușă are două suporturi din sârmă.
Culoarea sa e neagră, iar ușa e de tip reversibilă cu mâner incorporat. Reversibilitatea ușii presupune că poate fi montată să se deschidă înspre dreapta sau stânga.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, dimensiunile reduse și că are o fiabilitate ok.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. (Dacă nu vă place pe negru atunci există și varianta pe alb.)

Concluzie

Modelul de față e unul cu o capacitate mare de 67 litri în condițiile în care are o înălțime de aproximativ jumătate de metru. Acest lucru face aparatul unul perfect pentru o cabană ori pentru o garsonieră.
Consumul redus de electricitate îl face excelent și pentru o casă alimentată de la panouri solare, dar consumul energetic precizat în mod oficial poate fi diferit în funcție de condițiile de exploatare (căldură, locul unde e amplasat etc).
Brandul Star-Light e unul foarte cunoscut, fiind vorba despre unul românesc prezent pe piață de câțiv ani. E cunoscut în special pentru electrocasnicele și televizoarele sale de calitate.

Te-ar mai putea interesa