Star-Light MBM-67AP, frigider mic și bun

Frigiderul Star-Light MBM-67AP e unul dintre mai compacte aparate frigorifice și sunt puțini producători care oferă astfel de variante la un preț foarte atractiv. Bineînțeles, nu e singurul model care oferă un volum decent în acest preț. Un frigider prea mic nu cred că e prea atractiv, iar acesta nu nici prea mare deoarece poate fi mutat cu ușurință și intră chiar sub blat. Din poza de jos se văd câte pot fi puse în acest aparat și chiar nu e nevoie de mai multe peste 1-2 persoane.

Dacă stați în chirie pentru facultate ori un loc de muncă, alături de acesta puteți lua și un cuptor cu microunde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model cu o singură ușă deoarece nu are un congelator separat, ci unul destul de mic în care se poate pune niște înghețată. Cu alte cuvinte, se adresează celor care mănâncă mai des în oraș iar acasă vor să consume alimente proaspete. Pentru un volum net de 67 litri, consumul e de numa 109 kWh pe an, de aceea un astfel de frigider are clasă energetică A+. Nu sunt prezente multe rafturi ori suporturi pe ușă, dar pentru dimensiunile sale e suficient. Ținând cont că e un frigider, sistemul de dezghețare e automat iar curățarea sa nu va fi o problemă, pentru că nu e nici foarte mare.

Are un control mecanic al temperaturii care poate fi folosit cu ușurință, deoarece nu necesită cunoștințe suplimentare. Chiar nu aveți ce să-i reproșați deoarece nu putea oferi nimic în plus față de alte variante de la alte branduri.

Păreri pro și contra

E una dintre cele mai compacte variante de pe piață, iar prețul e destul de mic. Nu sunt mulți producători care oferă atâta volum la un preț atât de mic, iar consumul de energie e nesemnificativ.

Star-Light MBM-67AP e un aparat destul de compact și care poate fi pus în birou, bucătărie sub blat sau chiar și în dormitor (dacă e unul mai mare). Nu este un aparat zgomotos de aceea nu va deranja pe nimeni, dar depinde de fiecare persoană.

Te-ar mai putea interesa