Star-Light HAT-160SS, hotă cu evacuare clasică sau prin recirculare

Hota telescopică Star-Light HAT-160SS e una care poate fi folosită cu un burlan de evacuare sau optați recircularea aerului, adică e nevoie de un filtru de carbon care costă vreo 30-50 de lei. Evident, prin recirculare nu mai trebuie să vă stresați cu ieșirea de la burlan, adică nu mai trebuie spart sau mascat nimic. Arată la fel ca și oricare alt model de la alt brand, doar că pentru un preț atât de mic, veți avea lămpi mai puternice și un consum inferior de energie. Bineînțeles, consumă puțin pentru că puterea de absorbție nu e foarte mare.

Aș putea să o includ în segmentul inferior datorită performanțelor sale, dar vi se oferă posibilitatea instalării unui filtru din carbon, deci nu e o hotă chiar așa de banală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că are un design modern și culoarea argintie e pe placul oricui. Această culoare se asortează aproape orice și e bine-venită în orice bucătărie modernă. Puțini aleg stilul retro sau rustic, pentru că aparatele costă destul de mult și nu oferă nimic în plus, iar hota trebuie să fie una de tip șemineu.

Pe an, această hotă consumă în jur de 110 kWh dar depinde câte ore o veți folosi. Chiar și cu o capacitate atât de mică, se poate seta capacitatea de absorbție – 120 sau 204 mc/h. Dacă aveți posibilitatea, optați pentru sistemul de evacuare clasic (cu burlan) deoarece e eficient pe toată perioada. Varianta prin recirculare vă costă, adică la aproape 3 luni de utilizare trebuie schimbat filtrul.

Păreri pro și contra

În acest buget, nu prea are concurență deoarece oferă exact ce aveți nevoie, arată foarte bine, o puteți utiliza cu ușurință și filtrele se curăță destul de ușor. Voi alegeți cum doriți să scăpați de mirosul nedorit în bucătărie sau de aburi.

Star-Light HAT-160SS poate fi cel mai bun ajutor în acest preț, iar dacă bugetul vostru e mai mare, atunci alegeți una cu motor mai puternic. E bine să aveți un parat cât mai puternic, pentru că și așa se poate regla performanța sa.

Te-ar mai putea interesa