Star-Light HAD-160SSG, hotă decorativă cu absorbție de 280 mc/h

Hota decorativă Star-Light HAD-160SSG e una dintre cele mai elegante soluții oferite de acest brand și performanțele sunt decente. O puteți asorta cu o plită clasică pe inox sau chiar una electrică dacă are un contul argintiu. Alegerea finală e a voastră și nu e nevoie ca toate aparatele să fie de la același producător. Panoul de control e unul mecanici ar butoanele pot fi acționate prin apăsare, iar pictogramele fac interfața mai prietenoasă.

Chiar dacă are un design premium, prețul e unul destul de mic și mulți dintre voi o puteți alege dacă aveți o bucătărie modernă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Variantele cu design modern sunt cea mai bună opțiune dacă vă place acest stil și culorile sunt destul de puține. Cele în stil retro oferă alte culori dar mie nu-mi prea plac. Chiar dacă lampa nu e una foarte puternică, ei bine, e vorba de una cu tehnologie de iluminare LED (consumă mai puțin și iluminează mai bine).

Motorul e unul destul de puternic și se descurcă destul de bine. Puterea maximă de evacuare e undeva la 280 mc/h. E și normal să fie mai zgomotoasă în a 3-a treaptă, de aceea nu-i pot reproșa nimic. Panoul de control e ușor de accesat și nu e poziționat ca la hotele telescopice, ci e frontal unde e și vizibil.

Păreri pro și contra

Una dintre cele mai eficiente hote de pe piață e cea de sus și chiar dacă nu se compară cu una scumpă, ea impresionează la mai toate capitolele. Evacuarea aerului se poate face cu ajutorul unui burlan de 150 mm, dar vi se oferă și posibilitatea instalării unui filtru din carbon. Acest accesoriu e opțional și vine în ajutorul celor care nu pot sparge peretele pentru burlan.

Star-Light HAD-160SSG face parte dintr-o serie reușită și mulți dintre voi vă doriți un model pe inox cu sticlă transparentă și butoane argintii. E un design minimalist care chiar atrage atenția celor din jur și nici nu aveți nevoie de un buget prea mare pentru a vă schimba vechea hotă care e depășită.

Te-ar mai putea interesa