Star-Light HAD-160SS, hotă decorativă performantă și accesibilă

În general, hotele decorative sunt foarte performante, dar nu sunt accesibile. Ei bine, Star-Light HAD-160SS e o excepție deoarece are un preț foarte atractiv pentru o așa capacitate de absorbție – 527 mc/h. Mulți o evită pentru că nu au cum să o instaleze astfel încât să nu se vadă burlanul de evacuare. Totuși, acest model vă oferă posibilitatea recirculării aerului cu ajutorul unui filtru de carbon care poate fi luat ulterior. Dacă aveți posibilitatea montării unui burlan, mai bine alegeți această variantă deoarece e mai eficientă și nu presupune costuri suplimentare (filtrul de carbon trebuie schimbat de 2-3 ori pe an).

Multe hote similare de la alte branduri costă ceva mai mult și nu cred că sunteți dispuși să dați atât de multe pe un astfel de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta nu e una chiar incorporabilă, ci mai degrabă una aparentă. Consumul nu e foarte mare de aceea are o clasă energetică D. Din păcate nu are multe lămpi, ci doar una care își face treaba. Ținând cont că hota are o lățime de 60 cm, și plita trebuie să fie tot de 60 cm, dar nu e o regulă.

Butoanele nu sunt basculante ca la cele telescopice, ci sunt de tip push, adică trebuie apăsate. Avantajul oferit de acest design e că puteți porni lămpile fără a porni hota (la cele telescopice trebuia sa glisați partea telescopică pentru a a avea acces la acel buton).

Păreri pro și contra

Are un consum redus de energie, dar acesta depinde și de treapta de absorbție aleasă. Puteți alege una dintre cele două modalități de filtrare al aerului și nu sunt multe astfel de hote. Nu mi se pare prea zgomotoasă în timpul funcționării dar depinde și de puterea aleasă.

Star-Light HAD-160SS e un aparat destul de mare care trebuie instalat pe perete și poate da un plus de eleganță bucătăriei. Nu veți găsi o astfel de hotă în orice bucătărie pentru că e nevoie și de o cameră generoasă. Capacitatea hotei trebuie să fie generoasă dacă e vorba de o cameră mai mare de 15 mp (peste 400 mc/h).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Star-Light HAD-160SS, hotă decorativă performantă și accesibilă”

Comentariile sunt închise.