Star-Light HAD-100SS, hotă decorativă cu 1 motor

Star-Light HAD-100SS e o hotă care nu doar arată bine, dar e și incorporabilă. Vine de la brandul Star-Light care-i unul românesc de top, iar din această cauză primim un aparat „puternic” cu o putere de absorbție maximă de 536,5 mc/h.

Modelul acesta de la Star-Light e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat are nu doar arată bine, ci care se prezintă bine dpdv al caracteristicilor. Culoarea e una inox-argintiu care se potrivește cu orice mobilier și cu orice culoare ar avea pereții dvs.


Avantaje

Hota Star-Light HAD-100SS e una cu un consum energetic redus de 58,6 kWh/an, iar din această cauză are clasa D. Evident că acest parametru depinde decât de mult o folosiți.
Diametrul burlanului e unul mare de 150 milimetri, iar dacă din diferite motive vreți să faceți ca acesta să fie mai mic atunci puteți folosi o reducție.
Evacuarea aerului poate fi realizată la exterior sau la interior (recirculare) dacă vă folosiți de un filtru de carbon. Evident că acest tip de filtru e un accesoriu opțional. Filtrul cu care vine aparatul e unul din aluminiu (mai exact două filtre din aluminiu care pot fi spălate cu mașina de spălat vase).
Nu are un nivel de zgomot prea mare pentru vă vorbim de 52-57 decibeli. Acesta depinzând în parte și de viteza pe care o alegem.
Dispune de o lampă de iluminare ok, iar aceasta vă va permite să vedeți bine ceea ce gătiți.
Controlul său e unul foarte eficient, fiind vorba despre unul mecanic. Pe lângă faptul că e eficient mai e și ușor de folosit.

Dezavantaje

Are doar un motor, dar asta nu o oprește să aibă o putere de 102,5W și o capacitate de absorbție de 313,2-536,5 mc/h.

Concluzie

Acest aparat se adresează celora cu simțul esteticului, dar care vor și ceva care să funcționeze fără reproș.
Despre brandul producător am menționat că e românesc și pe lângă hote mai face televizoare, frigorifice și alte aparate electronice și electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa