Star-Light FV-182A+, congelator A+ cu 6 sertare

Congelatorul Star-Light FV-182A+ devine foarte util în perioada asta deoarece oferă mai mult volum decât altele, adică compartimentele sunt mai încăpătoare. Designul e simplu și nu cred că cineva la-ar alege pe acesta doar pentru cum arată. Oricum e vorba de un model mare cu 6 sertare, din care doar unul e mai mic. Aceste aparate frigorifice sunt o alternativă la acele lăzi frigorifice, care ocupă mult mai mult spațiu pentru că au capac și nu ușă ca cel de jos. Fiecare tip de aparat oferă avantaje și dezavantaje, dar mie îmi plac aparatele care ocupă puțin spațiu.

Acest brand oferă doar produse competitive care cred că v-ar fi de folos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al acestui model e de 182 litri și e împărțit pe acele sertare. Doar sertarul de sus e cel mai mic și în care puteți pune alimentele cu un ambalaj mai mic. Clasa de eficiență energetică A+ e una dintre cele mai bune pentru această categorie de produse.

Consumul de energie e undeva la 0.652 la 24 de ore și nu cred că vă interesează consumul anual cât timp nu-l veți folosi mai tot timpul. Poate că devine util doar pe perioada sezonului, pentru că în rest puneți alimentele în congelatorul frigiderului sau combinei frigorifice.

Păreri pro și contra

Cu toții ne dorim mai mult spațiu în locuință și aparatul de sus ne poate ajuta în acest sens. Acesta e la fel de lat ca un frigider mai mic sau o combină frigorifică, însă nu cred că-l veți pune în bucătărie. Îmi plac congelatoarele sau frigiderele mici care pot fi puse sub blat, dar există aparate incorporabile pentru un mobilier modern. Un plus pentru acest aparat e sistemul de dezghețare automat.

Star-Light FV-182A+ consumă destul de puțin dar depinde și cât de des îl veți deschide și cât de des veți alimenta interiorul. Poate că veți pune doar alimente deja congelate, atunci aparatul nu mai trebuie să răcească atât de mult. Performanțele sunt mari și se vede din capacitatea sa de congelare – 9 kg la 24 de ore.

Te-ar mai putea interesa