Star-Light FV-102A+, congelator cu 3 compartimente

Congelatorul Star-Light FV-102A+ e unul care poate fi amplasat sub blat deoarece are o înălțime de 83,8 cm. Puteți pune chiar în locul vechiului aparat chiar dacă a fost o mașină de spălat deoarece lățimea e doar cu 1-2 cm mai mare. Cu alte cuvinte, poate fi de folosit de cei care au un frigider modest și vor mai mult spațiu pentru a congela anumite alimente. Chiar recomand aparatele acestui brand deoarece sunt competitive și eficiente. Veți observa că mulți utilizatori sunt mulțumiți de o astfel de alegere.

Din poza de jos se văd acele 3 compartimente care sunt spațioase, doar că cel de sus e cel mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un congelator ca cel de sus oferă 3 sertare generoase în care se pot pune pungi mari de alimente, iar mirosurile nu se vor amesteca. Există și congelatoare mari cu rafturi din sticlă cu funcție frigider, doar că nu sunt chiar atât de performante. Capacitatea de congelare e foarte importantă atunci când cumpărați doar alimente proaspete.

Pe an un astfel de model poate consuma doar 0,523 kWh, adică e vorba de o clasă de eficiență A+. Astfel de aparate frigorifice nu au No Frost pentru că ar deveni prea scumpe iar diferența de consum nu ar fi vizibilă. Ca și o caracteristică specială, aparatul de mai jos are sistem antibacterian care ar trebuie să fie standard pe mai toate modelele.

Păreri pro și contra

Acesta e un model încăpător pentru un așa buget, destul de silențios, compact, adică nu va ocupa mult spațiu chiar dacă nu vă decideți să-l puneți sub blat. Poate fi instalat chiar și în cămară, iar deasupra sa puteți pune aproape orice. Veți observa că are o capacitate de congelare destul de mare pentru acel volum – 7.5 kg la 24 ore.

Star-Light FV-102A+ e unul dintre cele mai mari aparate frigorifice care le puteți găsi în acest preț, dar pot exista și variante puțin mai mici. Nu prea merită să optați pentru un congelator mai mic, în special că există soluții accesibile cu volum generos cum e cea de sus.

Te-ar mai putea interesa