Star-Light FTTM-98FWH, frigider cu o uşă şi clasa F

Star-Light FTTM-98FWH e un frigorific din categoria frigiderelor cu o uşă şi se adresează persoanelor care vor un aparat compact cu o capacitate medie de 98 litri.
Corespunde reglementărilor europene şi are noua etichetă energetică cu clasa F. În acest fel are un consum de 172 kWh pe an.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat simplu ca design şi uşor de folosit. Nu se vede din imagine, dar are control mecanic reprezentat de un buton poziţionat în compartimentul frigiderului propriu-zis. Acest control ajută la reglarea temperaturii.


Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light FTTM-98FWH e unul cu un compartiment congelator, două rafturi, compartiment fructe-legume şi 3 rafturi pe uşă.
Chiar dacă e un aparat ieftin vine cu caracteristica de uşi reversibile care presupune că uşa se poate monta pe ce parte doriţi.
Pe eticheta energetică ne este furnizat şi nivelul de zgomot de 39 decibeli. Rescriu faptul că are un consum anual de 172 kWh, iar în felul acesta consumul zilnic e de 0,36 kWh.
Datorită consumului menţionat mai sus acest model ar fi perfect pentru cineva interesat de un aparat frigorific pentru o cabană ori locaţie unde alimentarea casei e făcută cu panouri solare sau ceva de genul.

Dimensiunile aparatului nu sunt mari, fiind vorba despre 85x50x54 îxlxa cm.

Din păcate nu are No Frost, congelatorul trebuind dezgheţat manual, iar la frigider se face automat.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane interesate de ceva funcţional, ieftin şi uşor de folosit.
Despre brandul Star-Light ar trebuie să scriu că e unul românesc lansat la finalul anului 2014 şi comercializează aparatură fiabilă la preţuri mici.
Referitor la garanţie trebuie menţionat că acest aparat are garanţie 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa