Star-Light FTTM-93A+, frigider cu o uşă şi capacitate de 93 litri

Star-Light FTTM-93A+ e un frigorific pentru persoanele interesate de un frigorific mic util într-o garsonieră pentru o singură persoană ori de amplasat într-o bucătărie de vară/cabană.
Are o capacitate de 93 litri având 2 rafruri frigider şi un compartiment „congelator” (chiller) mic cât pentru două pizza sau ceva de genul.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi primim un aparat care e realizat de un brand cunoscut pentru produse cu fiabilitate bună. Din poza alăturată puteţi vedea că e vorba despre un model cu o uşă şi că are un design minimal. În acest fel va trece neobservat, mai ales că nivelul de zgomot e unul mic de 42 decibeli (aş putea spune că e unul caracteristic frigorificelor întrucât cam pe la 40 dB au toate aparatele frigo).


Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light FTTM-93A+ e unul cu un consum zilnic de 0,3 kWh pe zi şi de aceea eu zic că e numai bun pentru o cabană cu panouri solare. Trebuie subliniat faptul că aparatul va avea un consum energetic influenţat de temperatura ambientală. Consumul anual de de 109 kWh.
Dimensiunile sale sunt unele ok de 85x47x45 îxlxa cm, iar greutatea e de doar 22kg.
Nişte facilităţi deosebite ar fi dezgheţarea automată, uşa reversibilă şi compartimentul chiller-box pentru carne, lactate sau peşte.

Aparatul e unul pentru o persoană singură, pentru cameră de hotel/pensiune, pentru cabană ori la birou. Oferă un spaţiu de stocare decent pentru păstrarea la rece a diverselor alimente aşa încât acestea să nu se altereze şi să rămână proaspete mai mult timp.
Brandul Star-Light e unul românesc şi comercializează sub acest brand aparatură electro şi electrocasnică la preţuri accesibile fără a se face rabat la calitate. E pe piaţă de mai mulţi ani, iar recenziile la produsele acestora sunt bune înspre foarte bune.

Te-ar mai putea interesa