Star-Light FTTM-113APPSS, frigider ieftin de 113 litri

Star-Light FTTM-113APPSS e un aparat frigorific de tipul frigider cu o ușă, iar capacitatea sa e una de 113 litri cu un consum energetic redus (dovadă fiind clasa A++ de eficiență energetică).
E un frigider care va încăpea oriunde întrucât are o înălțime nu prea mare de 85cm, iar restul dimensiunilor sunt 55×57 (LxA cm).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat încăpător cu un aspect plăcut și „simțul” economiei. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un design minimalist. La exterior nu are vreun buton, iar de aici se poate vedea că la interior are multe compartimente.


Caracteristici

Modelul FTTM-113APPSS de la Star-Light e unul cu un consum energetic de 136 kWh/an, iar în acest fel are clasa de eficiență A++. Trecând de la un model vechi la acesta nou o să beneficiați de facturi la curent mai mici, iar în acest fel vă recuperați banii dați pe aparat în timp.
E vorba despre un aparat încăpător cu un număr de 2 rafturi și 3 suporturi la ușă. Mai are și compartiment special pentru fructe așa încât acestea să nu primească miros de la restul alimentelor.
Partea de congelator e una cu un compartiment care are o capacitate de congelare de 2kg la 24 ore.
Din păcate nu are No Frost, dar partea de frigider propriu-zis e una cu dezghețare automată. Compartimentul congelator e unul cu dezghețare manuală.
Nivelul de zgomot al frigorificului e de 39 decibeli, iar în acest fel avem un aparat cu un nivel de zgomot mediu.

Avantaje

Printre lucrurile pozitive la acest model ar fi că vine cu un nivel de zgomot scăzut, că nu costă mult, aspectul plăcut și că are o fiabilitate ridicată.

Concluzii

Modelul acesta se adresează celora care vor un frigider ieftin, dar încăpător. Nici nu consumă prea mult curent grație eficienței energetice A++.
Despre brandul Star Light trebuie spus că e unul românesc, prezent pe piață de vreo 2-3 ani. E cunoscut pentru televizoarele și electrocasnicele sale de nota 10 disponibile la costuri foarte mici.
Acest aparat e unul care vine cu o fiabilitate foarte bună grație garanției de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 3 sau 4 ani.

Te-ar mai putea interesa