Star-Light FRM-227SSNF, congelator cu funcție frigider

Un congelator ceva mai special e acest Star-Light FRM-227SSNF, deoarece prezintă caracteristici speciale ca: sistem de răcire No Frost, control electronic, finisaj inox, interior generos. Are un sistem de balamale care permit deschiderea ușii chiar și la 180 de grade sau la 90 de grade fără a atinge peretele, dar și așa nu cred că-l veți pune chiar atât de aproape de perete. Sunt destule congelatoare cu cel puțin 6 sertare dar nu toate arată la fel de bine și nici nu prea oferă un control electronic.

Controlul electronic oferă câteva funcții în plus față de cel mecanic, iar acesta poate fi folosit ca un frigider că doar are NO Frost și dezghețarea e automată (dar trebuie să setați o temperatură mai ridicată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe aparate frigorifice accesibile, dar nu toate oferă un sistem de răcire mai avansat în acest buget. Controlul electronic e prezent în exterior și e prevăzut cu un ecran LED. Capacitatea de congelare e suficient de mare – 15 kg, și este de ajuns pentru acel volum total – 227 litri. Puteți pune chiar mai multe alimente dacă o parte dintre ele nu sunt crude, ci sunt congelate.

Ca capitolul funcționalitate, congelatorul de sus are următoarele: super-congelare, avertizare temperatură ridicată la interior, Multiflow (sunt prezente multe orificii de ventilație) și Low Noise (zgomot redus). Ușa e una reversibilă dar nu cred că e nevoie să schimbați dacă nu-l veți pune într-un colț.

Păreri pro și contra

E destul de rar o iluminare interioară la acest tip de aparat frigorific dar e de apreciat că doar nu e un model mic. E oferit și un sistem cu dezghețare foarte bună – No Frost, deci nu se va forma multă gheață și consumul va fi unul redus. Arată bine pe inox și se asortează cu oricare alte aparatele moderne și nu trebuie să fie de la același brand.

Star-Light FRM-227SSNF e oferit de un brand care a devenit destul de popular în ultimii ani și oferă tot felul de aparate utile pentru acasă. Chiar nu găsesc motive pentru a alege alt model sau alt brand.

Te-ar mai putea interesa