Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light FDDV-253A+, model clasa A+de 253 litri

Pentru cei interesați de ceva ieftin și care să aibă o capacitate de 253 litri net recomand modelul Star-Light FDDV-253A+. Brandul producător e unul românesc și e prezent pe piață de vreo câțiva ani, fiind cunoscut pentru electrocasnice mici și mari.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu două uși de tip reversibil. În acest fel aparatul e unul care poate fi amplasat unde doriți. Din imaginea de alături puteți vedea că aparatul e unul cu un design minimal.


Pro

Volumul net al aparatului e de 253 litri, fiind împărțit în 211 litri ai frigiderului și 42 ai congelatorului.
Nivelul de zgomot al aparatului e de 42 decibeli, fiind unul mediu. E un zgomot care nu deranjează atunci când doriți să vă odihniți.
Consumul energetic e unul mic de 225 kWh pe an, iar din această cauză are clasa de eficiență energetică A+. E important să alegeți aparate cât mai eficiente deoarece în acest fel recuperați banii dați prin facturi mai mici la curent.
Înălțimea aparatului e una nu prea mare de 160 centimetri, iar din această cauză puteți amplasa aparatul unde doriți, chiar și în spații nu prea înalte (sub scări, în debarale etc).
Dacă se întrerupe curentul atunci acest aparat poate funcționa 40 ore fără ca alimentele să se altereze.
Pe partea de accesorii are tradiționalele suport pentru ouă și tava pentru gheață.

Contra

Nu dispune de No Frost, adică de răcire fără producere de gheață. În acest caz nu ar fi fost nevoie de dezghețare… dar atunci și prețul aparatului ar fi fost mai mare. (Sistemul de dezghețare al frigiderului e unul automat.)
Nu e dotat nici cu dozator de apă și nici cu dozator de gheață. Aceste facilități sunt unele premium.

Concluzie

Modelul Star-Light FDDV-253A+ e unul al anului 2018 care se adresează celora cu un buget mic. Siguranța în utilizare e una bună, acest lucru fiind susținut de garanția de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau 4 ani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu