Star-Light FDDV-213F, frigider cu două uşi

Star-Light FDDV-213F e un frigorific cu două uşi. Mai exact e un frigider cu sistem de răcire modern întrucât dezgheţarea frigiderului propriu zis se realizează automat, iar a congelatorului manual. Volumul net al aparatului e de 213 litri, iar consumul energetic e redus (212 kWh pe an), iar din această cauză îi e atribuită clasa A+.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine dpdv al caracteristicilor şi posibilităţilor de stocare.
Din poză se poate vedea că aspectul exterior e unul plăcut cu design minimal.


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă vine cu o capacitate netă de 213 litri. Aceasta e împărţită în 171 ai frigiderului şi 42 ai congelatorului. Partea de frigider are 3 rafturi şi compartimente speciale (pentru fructe şi legume). Iar, partea de congelator e una cu un singur compartiment.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok de 144x54x57 îxlxa cm, deci unele destul de compacte aşa încât aparatul să nu ocupe mult loc. Greutatea sa e de 39kg aşa încât putem spune că va fi uşor de mutat de către două persoane.
Dacă vreţi să ştiţi cât e consumul zilnic atunci trebuie ştiut că acesta e de 0,58 kWh. Consumul poate să fie diferit în funcţie de temperatura ambientală. De adăugat ar fi faptul că în cazul în care se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica întrucât aparatul are autonomie de funcţionare fără curent de 14 ore.
Un lucru util e caracteristica de uşi reversibile care presupune că uşile pot fi montate pe ce parte doriţi.
E foarte important nivelul de zgomot al unui aparat, iar în cazul acestui model e vorba despre 41 decibeli.
Din păcate nu are dispenser de apă şi nici de gheaţă. Gheaţă se poate face folosind o tăviţă (pentru cuburi) pe care să o plasaţi în congelator.

Despre brandul Star-Light trebuie menţionat că este unul românesc, fiind caracterizat de produse calitative, disponibile la preţuri mici.

Te-ar mai putea interesa