Star-Light FDDV-213A+, frigider de mici dimensiuni

Un frigorific de tip frigider e acest Star-Light FDDV-213A+, iar datorită înălțimii de 144 centimetri va putea fi amplasat și în spații mai puțin înalte. Și, având uși reversibile (se reglează sensul la instalarea aparatului) o să-l puneți în orice colț doriți.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care eficient din toate punctele de vedere. Consumă puțin curent, iar datorită faptului că are dezghețare automată ne economisește și timp.

Așa se prezintă

Niște facilități cu care se evidențiază ar fi clasa energetică A+ dezghețarea automată, ușile reversibile, înălțimea ajustabilă și rafturile ajustabile.
Frigorificul venind cu funcția de dezghețare automată înseamnă că dvs nu mai pierdeți timp cu cest lucru.
Consumul de curent e unul minim, întrucât consumă cu 20 procente mai puțin decât un model clasa A. Pe an are un consum de 212 kWh, iar la 24 de ore are 0,58 kWh.
Frigiderul propriu-zis e unul cu 3 rafturi din sticlă și cu un volum de 171 litri. Are un volum de 171 litri.
Congelatorul e unul cu o capacitate de congelare de 2 kilograme la 24 ore. Volumul acestuia e de 42 litri.

Pro și contra

Pro achiziția acestui aparat frigo ar fi consumul mic de curent, fiabilitatea ridicată, autonomia de funcționare fără curent (14 ore), ușile reversibile și că arată bine.
Contra ar fi că nu are Multiflow și No Frost (în schimb are dezghețare automată).

Concluzie

Dacă te interesează un aparat cu care să poți ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea. În cazul în care se întrerupe curentul nu vei avea probleme deoarece are autonomie de circa 14 ore.
Dacă te interesează o alternativă îți recomand CC-265APP care dești are un preț ceva mai mare are o capacitate de 265 litri și clasa A++.
Cred că nu cunoașteți mai nimic despre brand și de aceea trebuie menționat că e unul românesc prezent pe piață de ceva timp și care se ocupă cu comercializarea sub nume propriu de electrice și electrocasnice (frigorifice, televizoare, mașini de spălat etc).

Te-ar mai putea interesa