Star-Light FCSS50WH, aragaz compact și simplu

Aparatele electrocasnice noi arată mult mai bine și sunt ceva mai bine construite. Aragazul Star-Light FCSS50WH se adresează celor care nu au o bucătărie mare sau vor să economisească spațiu și bani. E vorba de un model foarte simplu, adică nu are multe dotări, motiv pentru care va fi folosit cu ușurință. Nu veți avea multe butoane pe panoul de control și aprinderea arzătoarelor se face destul de ușor. Plita e destul de spațioasă și grilajele sunt realizate din oțel emailat, cele din fontă sunt mai groase.

Cu un buget ceva mai mare puteți lua în calcul și variante cu alimentare electrică care oferă rezultate diferită (dacă discutăm strict de cuptor). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita acestui aparat e destul de spațioasă chiar dacă pare a fi mică din poze, iar un aragaz de 60 pe 60 cm poate fi destul de scump. Bineînțeles, un aparat mai mare are și ceva mai multe dotări, dar depinde și cât de mult îl veți folosi și pentru ce.

Siguranța e prezentă la arzătoare pentru ca alimentarea să se oprească la stingerea flăcării. Accesoriile oferite sunt cele clasice, iar aici mă refer la tava cuptorului, grătarul din interior și capacul pentru plită. Nu găsesc multe motive pentru a nu-l recomanda unei persoane dragi, dar e loc de mai bine.

Păreri pro și contra

Un aragaz compact e perfect dacă nu aveți mult spațiu pe lângă mobilier sau poate că vreți să înlocuiți vechiul model care avea o lățime de 50 cm. Arată foarte bine pe alb și suprafața sa poate fi curățată cu ușurință ca la oricare alt aparat. Acesta se potrivește perfect în orice bucătărie pentru că designul e unul clasic și hota poate fi tot de la cest brand, dacă nu aveți încă una. Capacitatea ei trebuie să fie potrivită pentru cât veți găti dar și în funcție de mărimea camerei.

Star-Light FCSS50WH care capac metalic ca multe alte variante accesibile, pe când variantele scumpe au capac din sticlă transparentă (puțin fumurie dacă e pe inox). Nu pot să-i reproșez prea multe deoarece nu costă foarte mult.

Te-ar mai putea interesa