Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light FCF90CWSS, aragaz pe gaz cu 5 arzătoare

Aragazurile cu 5 arzătoare sunt destul de puține pe piață și prețul e destul de piperat însă e de înțeles pentru că avem acel arzător Wok în centru. Star-Light FCF90CWSS are o lățime de 90 cm, motiv pentru care are o plită mai spațioasă și un cuptor mai încăpător. Cu alte cuvinte, puteți găti mai mult pentru mai multe persoane. Arată foarte bine și dacă aveți faianță ori gresie pe perete, puteți lua joc acel capac pentru plită, însă el arată bine pentru că e din sticlă. Din păcate, va trebuie să folosiți tăvi ceva mai mari sau puteți preparatele pe două tăvi. Acum depinde și de preparat pentru că e loc și pentru forme sau alte accesorii.

Alături de acesta trebuie să aveți o hotă de 90 cm, care sunt destul de puține și numai anumite branduri le oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aragazul e alimentat complet pe gaz, însă tot aveți aprindere electrică la plită și cuptor. Această aprindere e integrată în butoane, motiv pentru care aveți pictograma conformă lângă și puteți să-l folosiți cu o singură mână. Grilajele sunt realizate din fontă, astfel vor avea o durata de viață îndelungată (sunt mai bune decât cele din oțel).

Chiar nu e nimic complicat la el odată instalat, poate fi folosit cu ușurință de oricine și așa e în cazul aparatelor standard.

Păreri pro și contra

Are dotări bune pentru un model pe gaz și arzătorul Wok chiar vă ajută să gătiți uniform anumite preparate. Pentru acesta trebuie să folosiți o tigaie specială în funcție de preparatul care vreți să-l încercați (Wok sau Grill). Panoul de control e complet mecanic și poate  fi folosit cu ușurință deoarece are toate pictogramele necesare. Cuptorul poate fi iluminat cu funcția disponibilă și tot mai multe modele o au, astfel puteți vedea dacă e gata preparatul. Chiar dacă are timer, tot trebuie să verificați preparatul din când în când pentru că durata ține de cantitate.

Star-Light FCF90CWSS e echipat cu rotisor pentru a putea găti mult mai bine anumite rețete și nu orice aragaz are această dotare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu