Star-Light FCF90BCWSS, aragaz mare pe gaz cu 5 arzătoare (1 Wok)

Aragazul de 90 cm numit Star-Light FCF90BCWSS nu se adresează pentru oricine pentru că cupă mai mult spațiu și aveți nevoie de o hotă ceva mai mare. Majoritatea variantelor disponibile pe piață au 4 arzătoare, pe când cel de jos are un arzător în plus – Wok. Pentru cei care nu știu, acesta are două inele de ardere, astfel preparatul e gătit uniform. Bineînțeles, puteți folosi o tigaie Wok pentru a găti rapid în stil asiatic sau folosiți o tigaie de tip grill. Arată ca un aparat profesional și îl puteți pune în orice tip e bucătărie, doar în cele rustice nu prea merge datorită culorii – inox.

Tot mai multe aragazuri nu mai vin cu capac de tablă pentru că nu arată bine și cel din sticlă e mai elegant, fiind puțin transparent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele au aprindere electrică și siguranță care întrerupe alimentarea, astfel nu vor fi scurgeri de gaz. Arzătorul Wok e în centrul plitei pentru ca voi să puteți pune orice vas pe el indiferent de mărime.

Cuptorul său e echipat cu timer care e foarte util pentru acele preparate care le-ați mai făcut. De multe ori, se poate întâmpla să nu opriți programul mai repede și iluminarea interioară chiar e de folos în acest sens pentru că nu mai deschideți de atâtea ori ușa.

Păreri pro și contra

Panul de control e destul de bine împărțit și pictogramele ajută destul de mult utilizarea sa. Aprindere electrică e integrată și se vede că nu există acel buton dedicat și e o pictogramă cu flacără în stânga fiecărui buton. Grilajele plitei sunt destul de rezistente fiind realizate din fontă și nu din oțel. Acestea se demontează ușor pentru că nu sunt foarte mari. Chiar dacă nu e electric ca în anumite cazuri, oferă rezultate foarte bune și rotisorul chiar impresionează. Astfel, veți obține fripturi gătite uniform și puteți încerca orice rețetă cu carne.

Star-Light FCF90BCWSS e echipat cu picioare destul de înalte și pot fi ajustate pentru orice tip de podea. Prețul nu e un minus pentru că nu sunt multe aragazuri ca acesta, iar în cuptor pot fi puse tăvi mari sau mai multe.

Te-ar mai putea interesa