Star-Light FCF60RETWBE, aragaz cu arzător Wok și cuptor multifuncțional

Aragazul de tip retro numit Star-Light FCF60RETWBE e unul dintre puținele modele oferite de acest brand care oferă o mulțime de dotări utile. Sunt foarte puține aragazuri care au arzător Wok adică mă refer la acela care are 2 inele de ardere și o putere destul de mare. Cuptorul e unul multifuncțional deoarece are numeroase dotări iar datorită lor veți beneficia de multe funcții de încălzire. Panoul de control e plin de butoane și a fost loc pentru toate acelea deoarece aparatul are o lățime mare în comparație cu restul – 60 cm.

Îmi place cum arată și capacul pentru plită nu e metalic ci e din sticlă ca la aragazurile moderne. Evident, arată mai bine și cred că o să vă placă și vouă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita pe gaz dispune de aprindere electrică cu buton dedicat și e cam păcat că nu e integrată, astfel ați fi folosit doar o mână. Arzătorul Wok e destul de vizibil pentru că e în față și are un inel de ardere în plus pentru o puterea maximă de 3.7 kW. Pe acesta se poate găti mult, uniform și rapid aproape orice, nici nu se compară cu cel clasic sau cele normale din spate.

Cuptor vine cu grill, rotisor, timer analogic, iluminare, ventilator și multe altele. Sunt incluse și accesorii: capacul pentru plită, o tavă, grătarul de la cuptor și dacă sunt necesare alte tăvi, voi le puteți cumpăra în funcție de necesități.

Păreri pro și contra

Aragazul arată foarte bine într-o bucătărie cu parchet retro sau gresie imitație lemn, iar hota pentru acesta trebuie să fie una de tip șemineu pe aceeași culoare – crem. Combinația de crem cu negru e bine aleasă și butoanele pe bronz sunt și ele o alegere inspirată. Cuptorul multifuncțional e obligatoriu în 2018 deoarece prețurile au scăzut destul de mult sau pentru aceeași bani veți primi mai multe dotări.

Atunci când folosiți cuptorul, restul tăvilor pot fi depozitate în sertarul de jos. Star-Light FCF60RETWBE impresionează la toate capitolele și aș dori să văd chiar și o variantă în stil modern de la acest brand care să nu aibă concurență în acel buget.

Te-ar mai putea interesa