Star-Light FCF60RETBL, aragaz retro cu rotisor și convecție aer fierbinte

Aragazul Star-Light FCF60RETBL e un model din segmentul Retro, adică are un design special. Acesta se potrivește perfect într-o bucătărie cu aparate tot de tip retro/rustic. Chiar dacă arată diferit față de multe alte aparate similare, dotările și tehnologiile incorporate pot fi aceleași. Bineînțeles, cuptorul nu putea avea un timer digital, dar e unul multifuncțional. Dacă nu aveți deja o hotă de tip șemineu pentru acesta, va fi destul de greu să găsiți una care se potrivește. De aceea, pachetele promo puteau fi foarte utile și chiar alte branduri pot oferi aparatul electrocasnic care-l căutați (un exemplu: Pyramis).

Nu aș putea spune că mai scump decât alte modele pentru că e vorba de un model mixt cu un cuptor destul de avansat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se vede din poză că e vorba de o plită pe gaz care e mai puternică decât una electrică, dar depinde și de tehnologiile incorporate în acea plită electrică. Sunt 4 arzătoare de dimensiuni variabile iar cel mai mare e de 2.5 kW. Doar aragazurile profesionale pot oferi arzătorul Wok iar acelea au 5 arzătoare. Dacă aveți nevoie de acel arzător special, puteți opta pentru incorporabile.

Cuptorul e un punct forte al acestui aparat deoarece e multifuncțional, adică are numeroase funcții și dotări. În pachet nu sunt incluse mute tăvi, dar veți primi un capac din sticlă pentru plită, grătarul pentru cuptor și o tavă clasică. În partea de jos e un sertar în care se pot pune vase sau ustensile.

Păreri pro și contra

Funcțiile de gătit numeroase devin destul de utile pentru anumite preparate. E ceva mai mare decât alte modele deoarece are dotări ceva mai numeroase, ceea ce e foarte important. Nu cred că deranjează pe cinema o adâncime de 60 cm, că și așa mobilierul e destul de mare. Plita e destul de performantă și oferă un randament superior datorită tipului de alimentare – pe gaz. Îmi place combinația de negru cu bronz deoarece scoate mai bine în evidență butoanele și mânerul cuptorului.

Star-Light FCF60RETBL e doar o recomandare și poate că în final vă decideți pentru un model cu design modern dacă nu ați achiziționat încă mobilierul sau restul aparatelor din bucătărie. Puteți opta doar pentru aparate care sunt disponibile pe aceeași culoare – negru, și nu luați în considerare stilul.

Lasă un comentariu