Star-Light FCF60NCWSS, model cu aprindere electrică

Pentru cei interesați de un electrocasnic premium pentru gătit recomand aragazul Star-Light FCF60NCWSS. Acesta are facilități precum aprindere electrică, rotisor și grill.

Acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și e perfect pentru cei interesați de un aragaz pe gaz. Din poza de alături se poate vedea că acest model e unul aspectiv de culoare argintie/inox. Plita e una care nu doar arată bine, dar are și arzător de tip wok.
Cred că se poate observa din poză faptul că nu e un aparat direct pe sol, ci are niște pisoare mai înalte care permit ștergerea și aspirarea sub el.


Avantaje și dezavantaje

Modelul Star-Light FCF60NCWSS e unul al anului 2018 dotat cu arzătoare și cuptor pe gaz. Aprinderea acestora se realizează electric, iar din această cauză nu aveți nevoie de brichetă.
Ceva deosebit legat de arzătoare e faptul că are wok, adică un arzător de mare putere pentru mâncăruri asiatice. Acest arzător are o putere de 3,7 kW.
Aspectiv se prezintă bine deoarece are culoare inox. În acest fel avem parte de un aparat care se integrează perfect în bucătăria dvs. indiferent de culoarea mobilei.
Materialele utilizate la construcția sa sunt unele foarte bune, de exemplu ușa cuptorului are mâner din aluminiu, iar plita are grătar din fontă.
E un aparat sigur întrucât e dotat cu siguranță. În termeni tehnici acest lucru poartă numele de termocuplu și e valabilă pentru plită și cuptor.
Având atâtea facilități nu am ce să-i bag de vină și se poate spune că nu prezintă vreun dezavantaj.

Concluzii

Dacă vă interesează un aparat de tipul aragaz de la un brand românesc și care să aibă integrate o mulțime de lucruri utile atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Brandul Star Light e unul prezent pe piață de mai mult de doi ani, timp în care sa făcut remarcat prin faptul că are produse de calitate (de la televizoare și până la mașini de spălat rufe).

Te-ar mai putea interesa