Star-Light FCF58GRTBR, aragaz maro cu negru

Aragazul Star-Light FCF58GRTBR a apărut recent, motiv pentru care nu sunt multe păreri despre el, însă e vorba de un brand foarte popular în România și care are succes. Alături de acesta puteți alege o hotă pe negru și nu trebuie să fie de la același brand, ci alegeți una care vă convine ca și specificații. Evident, e vorba de un model pe gaz și se vede din pozele de prezentare, deci randamentul va fi unul foarte bun. Îmi plac și variantele mixte, adică doar plita e cu alimentare pe gaz.

Are un design clasic pe o culoare plăcută care se poate asorta cu mobilierul sau restul aparatelor din bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta are 4 arzătoare dar sunt modele chiar ș cu un arzător Wok în mijloc, astfel că lățimea aparatului e mult mai mare și în cuptor aveți mai mult loc pentru preparate (se pot pune chiar și două tăvi).

Arzătoarele sunt de mărime diverse, dar cel mare e și cel mai puternic – 2.6 kW. Grătarele sunt realizate din fier și nu sunt foarte groase, motiv pentru care pot fi luate ușor jos pentru a curăța cu ușurință plita. Cuptorul e echipat cu grill, rotisor, aprindere electrica ala arzătoare, timer, iluminare și două funcții de încălzire (superioară și inferioară).

Păreri pro și contra

Trebuie să apreciem că arzătoarele au aprindere integrată, astfel că se aprind mai ușor și puteți folosi o singură mână. Plita e destul de spațioasă și cuptorul e voluminos, că doar discutăm de un aparat de dimensiuni generoase cu dotări bune. Controlul e complet mecanic, motiv pentru care sunt prezente multe butoane, iar cel mic din stânga e pentru iluminare cuptor. Astfel, veți vedea cât de bine copt e un anumit preparat. Nu sunt incluse multe accesorii în pachet și aici mă refer la tăvi, dar voi le puteți lua ulterior în funcție de necesități.

Star-Light FCF58GRTBR are un mâner din aluminiu care nu e foarte vizibil pentru că e de culoare neagră. Îmi place că noile modele au capac din sticlă care e puțin transparent și arată excelent comparativ cu cel din tablă vopsită.

Te-ar mai putea interesa