Star-Light FCF50FEW, aragaz electric alb

Aragazul alb Star-Light FCF50FEW e o variantă îngustă care poate fi pusă în orice bucătărie pentru că nu ocupă mult spațiu. Nu mai sunt atât de populare variantele cu cuptor pe gaz deoarece nu încălzesc uniform și nu oferă cele mai bune rezultate. Viitorul aparține modelelor complet electrice cum ar fi cel de jos, dar sunt aragazuri mai avansate în funcție de modurile de încălzire disponibile și tehnologiile incorporate.

Din poza de jos se vede că plita electrică de mai jos e una clasică și îmi amintește de vechiul reșoul. Cele cu sticlă vitroceramică costă mai mult și funcționează puțin mai diferit, plus că arată parcă mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele patru arzătoare sunt destul de distanțate pentru a putea muta cu ușurință vasele, dar și pentru a putea pune orice vas indiferent de dimensiune. Arzătoarele au o putere de încălzire mare, iar cel mai mare dintre ele are 2kW. Cuptorul va fi folosit ceva mai mult decât plită pentru că mâncarea preparată la cuptor e mai sănătoasă, însă cred că deja știți asta.

Plita poate fi acoperită cu acel capac metalic, în caz că nu o folosiți pentru o anumită perioadă, astfel nu mai trebuie să curățați arzătoarele. Adâncimea sa e de numai 55 cm dar aceasta diferă și în funcție de cât de lat e acel aragaz, oricum mobilierul din bucătărie are o adâncime mult mai mare.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit cu ușurință și nu e nevoie de un mobilier special pentru a fi instalat cum se întâmplă în cazul incorporabilelor. Costă destul e puțin și nu trebuie un spațiu prea generos de instalare, plus că puteți spune adio buteliei sau alimentării cu gaz. Capacul metalic poate fi demontat dacă aveți deja gresie pe perete și nu vă place cum arată. Piciorușele sunt ajustabile în funcție de pardoseală, astfel aparatul va fi mult mai stabil.

Star-Light FCF50FEW poate fi ales alături de o hotă performantă de la același brand iar cele telescopice arată foarte bine și nu ocupă mult spațiu ca cele decorative, plus că se poate masca burlanul.

Lasă un comentariu