Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light EMD-1515R, espressor manual roșu

Sunt mai multe tipuri de espressoare, iar dotările sau funcționalitatea lor depinde mult de buget. Star-Light EMD-1515R e un model manual care trebuie alimentat manual la fiecare băutură care doriți să o preparați. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită și cred că va aprecia foarte mult culoarea sa dar și panoul de control, fiind foarte simplu. Din poza de jos se poate observa ușor dispozitivul de spumare, pe când alte modele, cum sunt cele automate, au un recipient special pentru lapte și voi puteți folosi diferite tipuri de lapte (chiar și de cocos).

Acesta e pe roșu, iar în același preț puteți alege o variantă pe negru care oferă rezultate la fel de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Puterea sa de 1350 W e de ajuns pentru a obține rezultatele dorite și chiar nu e diferență mare între acesta și unul de la un brand mai cunoscut.

Rezervorul are o capacitate de 1.5 litri pentru a prepara cafea pentru mai multe zile, doar că are o capacitate de numai o ceașcă. Poate fi alimentat doar cu cafea măcinată și gustul cafelei depinde de alegerea făcută. Cu alte cuvinte puteți încerca mai multe feluri de cafea. Cu un preț ceva mai mare, puteți găsi espressoare cu capacitate de două cești sau care suportul paduri (obțineți mult mai rapid băutura dorită).

Păreri pro și contra

Poate prepara trei tipuri de băuturi care sunt pe placul oricui. Cablul de alimentare e suficient de lung pentru a-l putea alimenta, iar mutarea sa e ușoară pentru că discutăm de un model compact. Rezervorul poate fi luat jos cu ușurință pentru a-l realimenta și e în spate (poate că nu se vede din poză). Oferă un dispozitiv de spumare bun cu presiune de 15 bar ca la multe alte modele de ultimă generație. Aparatul arată bine indiferent de culoare și nu veți întâmpina probleme în a-l folosi (sunt foarte puține butoane).

Star-Light EMD-1515R beneficiază de un platou de încălzire și menținere căldură pentru cești, iar tava sa e detașabilă pentru a o putea curăța (poate să mai picure cafea).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu