Star-Light EMD-1515, model manual de 15 bar

Dacă sunteți interesați de un aparat de top la un preț ok atunci acest model Star-Light EMD-1515 ar fi recomandarea mea. Poate fi utilizat pentru prepararea mai multor tipuri de băuturi printre care se află caffe latte, cappuccino și espresso.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu dotări premium. În imaginea alăturată e modelul pe culoare inox, acest fiind unul destul de popular deoarece se potrivește în orice bucătărie.


Avantaje

Star-Light EMD-1515 beneficiază de o presiune de 15 bar, și din această cauză va scoate totul din cafea. Alimentarea se face cu ESE Pods sau cafea măcinată.
Este ușor de întreținut/spălat deoarece are rezervor detașabil și tavă detașabilă.
Printre multitudinea de funcții premium are platou de încălzire și dispozitiv de spumare. Aceste două funcții ajută la prepararea unei băuturi foarte apropiate ca gust celei făcute cu aparate foarte scumpe.
E disponibil în două variante de culoare, adică negru-inox, roșu-inox.
Rezervorul de apă e unul cu o capacitate destul de mare de 1,5 litri. Acest lucru facilitează realizarea mai multor espresso-uri într-un timp scurt.

Dezavantaje

Brandul nu e așa de cunoscut precum Philips Saeco sau Krups, dar calitatea e similară la un preț mult mai mic.
Din păcate are capacitate doar pentru o ceașcă. Prepararea unei singure cești durează foarte puțin, iar din această cauză capacitatea mică nu e un impediment.

Concluzii

În cazul în care sunteți interesați de un aparat care să arate bine și să prepare o băutură de calitate bună atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul Star-Light e unul românesc și aparține de un magazin cunoscut. E pe piață de vreo 2-3 ani, fiind cunoscut pentru categorii de produse precum televizoare, mașini de spălat și altele.
Fiabilitatea e una ok deoarece vorbim despre o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa