Star-Light DWV-106IF, model incorporabil pt 10 seturi

Star-Light DWV-106IF e o mașină de spălat vase pentru acele persoane care vor ceva funcțional și aspectiv. Poate spăla până în 10 seturi de vase cu un consum minim de curent și apă. În acest fel putem scrie că are clasa E de eficiență energetică cu un consum anual de 211 kWh, iar consumul de apă e de 3.080 litri pe an.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine estetic, constructiv și dpdv al dotărilor.

Păreri pro și contra

Modelul Star-Light DWV-106IF e unul care poate fi incorporat, iar dimensiunile sale sunt de 82x45x55 îxlxa cm. Din aceste dimensiuni ne putem da seama că aparatul e unul slim.
Câteva dintre lucrurile avantajoase care te-ar face să cumperi acest aparat ar fi următoarele:
– E un aparat complet incorporabil pentru persoanele care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte.
– Consumul de resurse e unul mediu înspre mic deoarece are clasa E de eficiență energetică. Per ciclu de spălare consumă undeva la 13 litri și 0,73 kWh.
– Vine cu suficiente programe (mai exact șase), cele care ar trebuie să le menționez fiind: economic, intensiv și rapid.
– E de la un producător român cunoscut pentru produsele de calitate din categoria electrocasnice.
– Nu va ocupa mult deoarece e compact sau slim (după cum am scris mai sus).

Din păcate nu e un aparat smart în sensul că nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva de genul.

Per ansamblu, acest model vine de la un producător cunoscut pentru electrocasnicele de calitate și se va dovedi perfect pentru cei care vor un aparat cu un excelent raport dotări/preț.
Despre brandul Star-Light trebuie scris că a fost lansat în 2014 și de atunci produce o gamă largă de produse pentru casă.

Te-ar mai putea interesa