Star-Light DWV-106FI, mașină de spălat de 45 cm lățime

Mașinile de spălat vase înguste au o capacitate de încărcare corespunzătoare, dar nu poate depăși 10 seturi. Se vede și la modelul din imagine Star-Light DWV-106FI care are un preț atractiv, comparativ cu concurența. Construcția nu e cu mult mai diferită de cea a altor branduri și veți fi mulțumiți chiar și de consumul redus. Față de un model care se incorporează parțial, aceasta are un panou de control diferit și e mult mai restrâns pentru că trebuie să încapă pe marginea ușii.

Interiorul e organizat diferit la fiecare model, iar acest aspect e vizibil din imaginea de jos, iar pentru tacâmuri avem un coș special (nici nu trebuie să fie foarte mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model se incorporează sub blat și în mobilier, astfel că nici măcar nu e vizibil. Variantele standard pot fi puse chiar și lângă mobilier, deoarece nu au nevoie de un mobilier special pentru instalare. Pe panoul său veți vedea că sunt prezente suficiente programe de spălare, dar și indicatoare pentru nivelul de sare și timpul rămas. Poate fi pusă chiar și în locul vechiului model dacă e vorba tot de un model de 45 cm, pentru că avem aceeași construcție exterioară.

Păreri pro și contra

Interiorul e destul de generos și se vede din poze, panoul de control e simplu și ușor de utilizat, prezintă o clasă energetică A+, oferă posibilitatea spălării unei cantități mai mici de vase și altele.Sunt câteva programe de spălare care se pot alege în funcție de situație, gradul de murdărie sau cantitatea de articole (încărcare la jumătate). Dacă vă place să economisiți bani, atunci alegeți programul eco care are un consum mic de energie și de apă.

Star-Light DWV-106FI are un interior bine organizat și e loc pentru orice articol, dar se poate face loc prin ajustarea coșului superior. Designul e compact, iar pe ușa se se fixează o ușă de mobilier cu mâner orizontal în partea de sus. Nu are o culoarea exterioară, după cum am menționat, motiv pentru care poate fi pusă chiar și într-o bucătărie rustică.