Star-Light DWV-106DW, model 10 seturi lăţime 45cm

Star-Light DWV-106DW e un aparat de tipul maşină de spălat vase semi integrabilă. Poate spăla o cantitate medie de vase deoarece are capacitate de 10 seturi, iar pentru diversitate are 6 programe.
E un aparat prietenos cu mediul cât şi cu buzunarul dvs deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat economic şi suficient pentru o familie cu 4-5 persoane.


Păreri pro şi contra

Maşina Star-Light DWV-106DW e una cu un nivel de zgomot scăzut aşa încât să nu deranjaţi atunci când vreţi să o folosiţi. De precizat ar fi faptul că zgomotul e undeva la 57 decibeli în condiţiile în care o maşină de spălat rufe are vreo 65.
Legat de consumul de resurse trebuie spus că pe an consumă 3080 litri apă şi 211 kWh curent. Dacă vreţi să consume şi mai puţine resurse atunc ise poate folosi programul Eco care e şi mai eficient.
Nu va ocupa prea mult loc întrucât dimensiunile sale sunt de 85x45x60 îxlxa cm. Mai trebuie să subliniez faptul că aparatul e semi integrabil cu panou de comandă semi integrat. Dacă vreţi ceva cu panou de comandă care să nu se vadă atunci vă recomand acest model. De asemenea nu trebuie să confundaţi aparatul de faţă cu acesta, chiar dacă lăţimea e aceeaşi, întrucât cel din link e incorporabil.
Programe foarte importante sunt economic, intensiv şi rapid. Acestea sunt întâlnite şi la alte modele similare.

Despre brandul Star-Light trebuie spus că e unul românesc şi comercializează sub nume propriu o gamă largă de poduse electrocasnice şi electronice din categorii precum televizoare, cuptoare, maşini de spălat, aparate de aer condiţionat, frigorifice etc.
Per ansamblu pot spune că acest model va fi unul perfect pentru cineva interesat să aibă mai mult timp liber (aparatul spală repede vasele) şi vase ca noi tot timpul.

Te-ar mai putea interesa