Star-Light DWV-106DE, mașină de spălat vase Clasa E la super preț

Jos putem vedea cum arată coșurile sale și cam cât ar intra în el. Star-Light DWV-106DE este un model mai accesibil și față de altele, are o lățime de 45 cm. Este perfect pentru cei cu o bucătărie mică și în care nu pot pune foarte mult mobilier. Lățimea mică ușurează instalarea și pentru cei care nu au deja un mobilier și o să facă unul la comandă, le recomand să monteze mașina cât mai aproape de chiuvetă (acces la ușor la utilități și există un sifon special pentru amândouă).

Poate fi integrat parțial în mobilier și acest aspect este sesizabil după design. Dacă vă interesează mai mult designul, alegeți o mașină standard pe inox sau poate chiar una complet incorporabilă, care nu este vizibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă este mică, poate spăla până la 10 seturi și rezultatele sunt influențate și de programul ales. În total sunt 6 programe și sunt de ajuns pentru că acestea se aleg în funcție de gradul de murdărie ori ce articole am pus în ea. Bineînțeles, cuva este realizată din inox, astfel că aparatul va rezista în timp.

Este prezent și un indicator de terminare program pentru a ști când puteți pune vasele la loc. Variantele complet incorporabile oferă o proiecție pe pardosea sau se deschide puțin ușa.

Păreri pro și contra

Pot spune că oferă specificații bune pentru cât costă și dacă nu sunteți o persoană cu pretenții mari, adică aceasta este prima mașină de spălat vase, atunci merită aleasă. Are un panou de control ușor de folosit și  vizibil chiar și după ce închideți ușa. Dacă vreți un aparat care să impresioneze și care să fie un „upgrade” la actualul model, atunci ar trebuie să vă gândiți la un buget cu 50% mai mare.

Star-Light DWV-106DE are un consum mic de resurse, de aceea are și o clasă atât de bună – E. Nu cred că are mare importanță acest aspect, ci mai degrabă cât de bine spală și uscă. Clienții au fost mulțumiți de alegere că doar nici nu au cheltuit foarte mult.