Star-Light DRM-816B, uscător de rufe cu afișaj LED

Sunt destul de puține uscătoare de rufe oferite de acest brand, iar modelul numit Star-Light DRM-816B e unul dintre cele mai performante variante de pe piață în acest buget. Arată la fel ca și o mașină de spălat rufe doar că deschidere ușii se face din partea opusă și dimensiunile sunt mai generoase (se observă pe adâncime). Arată destul de bine pe alb și butonul central pentru selectarea programelor iasă destul de ușor în evidență. Cu acest aparat veți câștiga timp deoarece nu mai trebuie să puneți la uscat rufe.

Poate că nu are cel mai mic consum de energie, dar acest tip de aparat nu poate avea o clasă de eficiență mai bună decât B. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătoarele de rufe sunt destul de populare în special că mulți nu au loc și timp pentru a pune rufele la uscat. Poate chiar și dacă aveți unde să le puneți, poate vremea nu ține cu voi :). Se încarcă ca oricare alt aparat similar iar ușa e transparentă. Poate usca cel mult 8kg de rufe și programele sale de uscare pot influența anumiți parametrii.

Într-un program standard, acest uscător consumă circa 2.5 kW, deci la anumite programe această valoare poate fi diferită. Are la fel de multe programe ca și o mașină de spălat – 16. E bine că puteți pune aceleași rufe din mașina de spălat direct în uscător, fără a le mai sorta în funcție de țesătură. Aveți buton pentru antișifonare, reglare a intensității, programare întârziată, averticare acustică la finalizare program, sistem blocare butoane etc.

Păreri pro și contra

Poate usca destul de multe rufe și aceasta depinde și de programul ales sau cât de umede sunt rufele. Poate că nu are cel mai mic consum pentru această categorie, dar nu veți găsi altul mai accesibil.

Star-Light DRM-816B poate fi pus sub mașina de spălat, sub blat (dacă mobilierul are o adâncime mai mare) sau chiar lângă actuala mașină de spălat. Nu veți găsi prezentări video cu acest aparat deoarece nu e comercializat în alte țări și a apărut recent pe piață.

Te-ar mai putea interesa