Star-Light DPV-915A++, uscător cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe Star-Light DPV-915A++ este un model eficient oferit de un brand destul de cunoscut. Poate că o mașină cu uscător integrat este mai ieftină, însă nu veți putea usca la fel de multe rufe (maxim 9 kg). Mai precis, veți observa că poate spăla de la 6 kg în sus iar de uscat, poate doar 4-5 kg (depinde și de modelul ales). Există uscătoare mult mai bune decât acesta, adică sunt echipate cu tehnologii avansate. Are un design comun, adică poate fi confundat ușor cu un alt tip de electrocasnic (mașină de spălat rufe).

Dacă bugetul alocat e mic, atunci vă recomand modelul de jos deoarece nu sunt multe uscătoare cu pompă de căldură în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru cei care nu știu, uscătoarele au, în general, încărcare frontală și nu veți găsi model cu încărcare verticală. Poate există mașini cu uscător incorporat, însă nu sunt la fel de performante ori eficiente. Cu alte cuvinte, capacitatea de uscare e diferită de cea de spălare. Un avantaj oferit de acel tip de model e spațiul mic pe care îl ocupă, adică îl puteți suprapune cu mașina de spălat. În funcție de alegere, puteți economisi bani și veți beneficia de eficiență energetică superioară.

Programele de spălare sunt multe și se poate vedea cel mai bine pe panoul său de control. Ele sunt conforme cu cele oferite de mașinile de spălat rufe. Pe partea de funcții și siguranță voi enumera doar câteva: operare silențioasă, iluminare cuvă, blocare acces copii, selectare nivel uscare, start întârziat și altele.

Dimensiunile sale sunt destul de generoase însă doar dacă îl comparat cu un alt aparat care e mai compact. Mai precis, are o înălțime de 85 cm, o adâncime și lățime de 60 cm.

Plusuri: poate usca destul de multe rufe, are un design modern, e fiabil, performant și ușor de folosit.
Minusuri: ceva mai scump decât o mașină de spălat.

Star-Light DPV-915A++ arată bine și vine cu suficiente opțiuni, ceea ce mi se pare și normal. Nu trebuie să știți prea multe pentru a-l folosi deoarece pictogramele de pe panoul de control sunt destul de utile.

 

Te-ar mai putea interesa