Star-Light DHO-2037W, dezumidificator la preț foarte bun

Sunt producători care oferă soluții la prețuri modice, dar nu sacrifică mai nimic la partea tehnică, adică sunt produse competitive. În partea de jos este vorba de Star-Light DHO-2037W care este varianta puțin mai performantă, adică poate dezumidifica ceva mai mult decât celălalt (16 litri, ca și Star-Light DHM-1635WF). Cu alte cuvinte, poate fi folosit pentru suprafețe ceva mai mari iar în cazul variantei de jos vorbim de suprafețe de până la 40 metrii pătrați. Poate fi pusă în camere mari care prezintă o umiditate prea ridicată, astfel scăpați de mucegai și igrasia.

Nu este nevoie să cheltuiți foarte mult pe aparate de la branduri mai populare, când avei astfel de producători și sunt destul de apreciați (se vede din recenzii). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acesta poate fi folosit doar pentru dezumificare și este portabil, nu cum sunt aparatele de aer condiționat clasice. Totuși, există și aparate de aer condiționat portabile care pot concura cu acesta. Însă poate că nu vă doriți un aparat prea zgomot și prea mare care să deranjeze la un moment dat.

Cu cât este mai mică acea încăpere, cu atât performanțele cresc. Bineînțeles, dezumificarea ține și de nivelul de umiditate din cameră, adică cu cât este mai mare, cu atât va colecta mai multă apă în rezervor. Vorbim de un rezervor decent de 6,5 litri care trebuie golit periodic.

Are o interfață touch în partea de sus care poate fi văzută în anumite imagini. Cu alte cuvinte, oferă multe funcții care pot fi alese cu ușurință, însă sunt și funcții automate: timer, oprire automată, child lock, dezghețare automată, auto-restart etc. Din câte observ nu oferă funcție WiFi, adică controlul aparatului nu se poate face prin intermediul unui telefon mobil. Pentru o deplasare mai ușoară a aparatului, acesta este echipat cu roți în partea de jos și se vede ușor din imaginea de sus, dar are și un mâner de care să țineți.

Concluzie

Star-Light DHO-2037W are un design plăcut, este destul de util, nu deranjează, rezultate rapide, etc. Clienții sunt foarte mulțumiți de alegere și chiar vi-l recomand.

Te-ar mai putea interesa