Star-Light DHO-1625W, dezumidificator pentru 30mp

Star-Light DHO-1625W e un dezumidificator util unei suprafeţe de până în 30mp (o cameră mai mare). Spre desoebire de alte modele are funcţie de uscare haine, pe lângă funcţii arhicunoscute precum auto-restart, oprire automată sau dezgheţare automată.
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern, uşor de deplasat (are rotiţie) şi care nu are un nivel de zgomot mare.
Din imaginea de alături puteţi vedea că designul nu e unul deosebit întrucât de la distanţă arată precum restul dezumidificatoarelor.

Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light DHO-1625W e unul e unul cu nişte dimensiuni compacte de 24x34x57 Lxlxî, iar greutatea e de 15kg.
Nivelul de zgomot al acestui aparat e de 45 decibeli, adică deloc mare. Acesta depinde foarte mult de treapta de viteză aleasă (are două trepte).
Acest aparat e foarte util pe timp de iarnă deoarece atunci creşte umiditatea din încăpere. O umiditate mare are efecte negative precum producerea de mucegai, deteriorarea mobilei şi afectarea negativă a sănătăţii. Aparatul va restabilii umiditatea normală (50-60 procente) din cameră aşa încât aerul să fie respirabil.
Deschiderea ferestrelor e o soluţie temporară de restabilire a umidităţii normale, un astfel de produs fiind o soluţie permanentă.
Acesta e cel mai bun pentru dezumidificare chiar dacă vine cu funcţie de uscare haine. Din păcate nu vine cu funcţie de purificare, în acest sens existând aparate dedicate numite purificatoare.
Excelează pe partea de dezumidificare deoarece utilizarea sa nu presupune prea multe lucruri din partea dvs, doar golirea recipientului (de 6,5 litri) la un anumit interval. Dacă acesta nu e golit atunci aparatul nu va funcţiona.

Brandul Star-light e unul românesc cunoscut pentru electrocasnice de calitate disponibile la un preţ bun. Acesta e pe piaţă de 6 ani şi de atunci a primit recenzii pozitive la produsele sale.
Dacă vreţi ceva mai mic atunci vă puteţi orirnta înspre un model pentru 20mp.