Star-Light DHM-2044WF, dezumidificator 20l/24h cu wi-fi

Star-Light DHM-2044WF e o alternativă mai capabilă la varianta de 16 litri întrucât poate dezumidifica până la 20 litri pe zi (rezervorul de apă e tot de 3 litri). Principale funcţie e dezumidificarea, dar are câteva moduri de funcţionare precum modul uscare şi drenaj continuu.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat care e uşor de folosit de la panoul de comandă ori de pe un telefon inteligent (graţie caracteristicii wi-fi).
Din imaginea de alături puteţi vedea că nu există diferenţe estetice faţă de modelul mai mic. Pe panoul de comandă fiind prezente butoane dedicate pentru timer, ventilator (fan), mode (modul de funcţionare: dryer, cont, SMD) şi power.

Păreri pro şi contra

Dezumidificatorul Star-Light DHM-2044WF e unul apărut recent pe piaţă care te ajută să trăieşti mai sănătos prin restabilirea umidităţii optime în încăpere. Aparatul se va dovedi deosebit de util în anotimpuri în care se face focul deoarece atunci creşte umiditatea. Dacă nu folosiţi un dezumidificator atunci veţi simţii pe propria piele efectele adverse ale unei umidităţi prea mari. Aceste efecte adverse ar fi alergii respiratorii, ale pielii şi posibil alte probleme de sănătate. Umiditatea prea mare deteriorează mobilierul şi produce mucegai.
Datorită nivelului de zgomot de 47 decibeli nu putem spune că e tocmai un aparat silenţios, dar nici prea gălăgios nu este deoarece acesta e un nivel de zgomot normal pentru un astfel de aparat.
Este echipat cu temporizator prin care poate fi setată durata de funcţionare a aparatului de la 1 la 24 ore.

Întreţinerea nu e prea complicată întrucât aparatul se va opri atunci când rezervorul va fi pin. La un anumit interval ar fi bine să curăţaţii filtrele, mai ales dacă în cameră aveţi teracotă sau altă sursă de praf.

Te-ar mai putea interesa