Star-Light DHM-1635WF, dezumidificator 16l/24h

Star-Light DHM-1635WF este un dezumidificator modern cu funcţie wi-fi şi care poate dezumidifica 16 litri la 24 ore.
Un astfel de aparat e absolut necesar pe timp de iarnă ori în anotimpuri când se face focul deoarece în acest fel creşte umiditatea la interior. În felul acesta se produce mucegai, se deteriorează mobila şi sunt multiple efecte negative asupra sănătăţii. Aparatul acesta restabileşte umiditatea oprimă prin extragerea apei din aer.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se va descurca de minune în sarcina pentru care e făcut.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul acesta e unul cu design minimal. Panoul de comandă e poziţionat în partea de sus şi are butoane dedicate pentru timer, ventilator (fan), modul de funcţionare (dryer, cont. sau SMD) şi pornire (power).


Păreri pro şi contra

Aparatul Star-Light DHM-1635WF e unul deloc gălăgios întrucât nivelul de zgomot e de 47 decibeli.
Are caracteristica de „oprire automată” atunci când rezervorul e plin. Trebuie adăugat că rezervorul e de 3 litri.
Dacă se întrerupe curentul atunci vă va ajuta funcţia auto-restart care presupune că aparatul îşi reia activitatea când revine curentul. Aşa ceva există şi la aparatele de aer condiţionat.
Are temporizator care permite setarea duratei de utilizare de la 1 la 24 ore.
Dacă sunteţi preocupaţi de faptul că aparatul ar putea ocupa prea mult loc atunci trebuie să precizez dimensiunile compacte de 35x25x51 Lxlxî cm. Nici greutatea nu e una exagerată, fiind de doar 15 kg.

Alegând aparatul de faţă o să vă protejaţi camera de mucegai şi sănătatea deoarece umiditatea crescută are un efect negativ asupra corpului uman.
Brandul Star-Light e unul românesc, fiind prezent pe piaţă de câţiva ani. Comercializează sub nume propriu o gamă largă de produse electronice şi electrocasnice precum: televizoare, frigorifice, aparate de climatizare etc.

Te-ar mai putea interesa