Star-Light DHD-2025W, dezumidificator pentru 45mp

Star-Light DHD-2025W este un dezumidificator suficient pentru o suprafaţă de 45mp, având o capacitate de dezumidificare de 20 litri pe zi (24 ore).
Având un nivel de zgomot de 45 decibeli nu se poate spune că e un aparat gălăgios deoarece la acest capitol e similar unui frigorific.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are nişte dimensiuni deloc exagerate de 33x28x54 Lxlxî cm.


Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light DHD-2025W e un aparat foarte util pe timp de iarnă atunci când umiditatea din casă e crescută. Aparatul acesta ajută la scădera umidităţii relative prin eliminarea vaporilor de apă din aer.
O funcţie utilă e cea de uscare a hainelor aşa încât să puteţi usca haine în interiorul casei. Părerea mea e că ar trebui uscate un număr limitat de haine.
Nu trebuie să vă bateţi capul cu utilizarea sa deoarece se opreşte automat când are rezervorul plin. Capacitatea rezervorului de apă fiind de 5 litri.
opţional poate fi conectat un furtun aşa încât să nu aveţi grija recipientului.
Dacă vă preocupă consumul energetic atunci trebuie ştiut că aparatul consumă 255W, deci foarte puţin.
Dacă sunteţi de părere că e prea mult pentru camera dvs atunci puteţi merge şi pe varianta de 12 litri (modelul DHD-1218W).
În cazul în care doriţi să utilizaţi aparatul pe un anumit interval de timp atunci se poate utiliza funcţia de temporizator. Se poate seta durata de funcţionare la la 1 la 24 ore.

Brandul Star-Light e unul românesc cunoscut pentru televizoare şi electrocasnice. Fiabilitatea produselor comercializate sub acest brand e una foarte bună, iar garanţia standard e de 2 ani.
Pentru utilizarea în cunoştinţă de cauză recomand să citiţi manualul de utilizare partea „instrucţiuni de operare” de la pagina 9.
Per ansamblu acest aparat e unul modern şi uşor de folosit pentru persoanele care vor un aparat care să facă un aer plăcut şi sănătos în cameră.

Te-ar mai putea interesa