Star-Light DHD-1218W, dezumidificator 12 litri la 24 ore

Star-Light DHD-1218W e un dezumidificator modern pentru persoanele interesate de ceva care să poată face un aer uşor de respirat şi sănătos în cameră pe timp de iarnă ori când e umiditate mare.
E un model pentru utilizare casnică (rezidenţială) care poate dezumidifica 12 litri pe zi. Dacă vreţi ceva mai mare atunci vă recomand modelul de 20 litri (DHD-2025W) care e portrivit pentru suprafeţe de până la 45mp.

Dezumidificatorul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu funcţii utile precum auto-restart, temporizator şi oprire automată. Modelul mai mare are şi funcţie de uscare haine.


Păreri pro şi contra

Are nişte dimensiuni compacte de 30x25x46 Lxlxî cm, iar greutatea e de 11 kilograme.
Dacă sunteţi preocupat de zgomot atunci trebuie să ştiţi că acest model are un nivel de zgomot de 40 decibeli. E unul similar cu cel al unui aparat frigorific, adică destul de mic.
Utilizarea sa nu e prea complicată şi nu trebuie să fiţi tot timpul cu ochii pe el deoarece se poate seta durata de funcţionare prin temporizator.
Se opreşte singur când rezervorul e plin. Ar trebui adăugat faptul că vine şi cu furtun opţional de scurgere al apei.
Foarte utilă va fi funcţia de auto restart (memorie temporară) deoarece nu trebuie să-l setaţi din nou atunci când se întrerupe curentul.

Per ansamblu un astfel de aparat ar trebui să fie prezent în fiecare casă deoarece stabileşte o umiditate bună. Un nivel optim de umiditate e 50-70%. Însă, pe timp de iarnă se ajung la valori de peste 70 procente şi aici intră în scenă un astfel de aparat care ajută la restabilirea umidităţii optime.
Dacă nu luaţi acţiune atunci o să aveţi probleme de sănătate, se va degrada mobilierul şi va apărea mucegai pe pereţi. Acestea sunt efectele negative ale unei umidităţi prea mari.

Te-ar mai putea interesa