Star-Light CSTV-268F, combină de 170cm

Star-Light CSTV-268F este o combină frigo de 268 litri cu clasa A+ de eficienţă energetică. Această eficienţă îi corespunde unui consum anual de 257 kWh.
Nu e un aparat mare, fiind unul cu dimensiuni de 54x58x170 lxaxî cm. În acest fel o să încapă cu uşurinţă acolo unde doriţi să-l amplasaţi.

Combina aceasta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca design şi utilizare. Din imagine puteţi observa că e un model cu mânere integrate, iar despre deschiderea uşilor trebuie scris că e reversibilă (poate fi reglate să se deschidă înspre ce parte doriţi).

Păreri pro şi contra

Combina Star-Light CSTV-268F are dezgheţare automată pe partea de frigider şi manuală pe partea de congelator. În acest fel cred că am lămurit cum stă cu No Frost-ul.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 40 decibeli, adică unul caracteristic unui astfel de aparat.
Cred că se poate vedea din poza de sus că are culoare albă şi că designul exterior e unul minimal.
La interior are o compartimentare bine gândită deoarece are frigider cu 4 rafturi (şi tot atâtea rafturi pe uşă), pe când congelatorul are 3 compartimente. Cele trei compartimente ale frigiderului au o capacitate de îngheţ de 4kg pe zi. Ar trebui adăugat că în frigider avem şi un compartiment pentru fructe sau legume.
Din păcate nu vine cu dispenser de apă sau gheaţă, dar are o tăvită cu care se pot face cuburi de gheaţă. Acea tăviţă trebuei amplasată în congelator.

Numele Star-Light e unul românesc, fiind lansat pe piaţă în 2014 şi de atunci comercializează sub acest nume diverse aparate (de la frigorifice şi până la maşini de spălat sau televizoare) Acestea se remarcă prin preţuri competitive şi fiabilitate bună.
Garanţia standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa