Star-Light CRFV-290A+, combină clasa A+ de 290l

Star-Light CRFV-290A+ e un aparat frigorific de 290 litri care are un consum energetic mic demonstrat de clasa A+ de eficiență energetică. E un aparat apărut pe piață la mijlocul anului 2017 și se remarcă prin faptul că are (Full) No Frost, o capacitate mare și fiabilitate bună.
Brandul Star Light e unul românesc prezent pe piață de câțiva ani și se remarcă prin produsele de calitate bună disponibile la prețuri fără concurență.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e compartimentat așa încât să poată ține la păstrat cât mai multe alimente.


Caracteristici

Combina Star-Light CRFV-290A+ e una cu un consum energetic de 264 kWh pe an și cu un volum net de 290 litri.
Compartimentarea e bine realizată, fiind vorba despre un frigider cu 4 rafturi+compartiment de legume și un congelator cu 3 compartimente. Frigiderul e poziționat superior, aparatul având un aspect 60/40.

Păreri pro și contra

Printre lucrurile care le apreciez la acest model ar fi că nu consumă mult curent, aspectul plăcut, că e No Frost și că nu e gălăgios. (Consumul energetic al aparatului e unul redus, iar în acest fel ne recuperăm banii într-un timp redus. Având Full No Frost înseamnă că nu e necesară dezghețarea sau decongelare întrucât răcirea se produce fără a se produce gheață. Nivelul de zgomot e unul normal de 41 decibeli, iar acest lucru ne ajută să dormim liniștiți în cazul în care avem frigorificul undeva aproape de dormitor.)

Evident că există lucruri care nu le apreciez, dar cel mai important e că nu are Multiflow, adică distribuirea aerului rece pe mai multe căi.

Concluzie

De final pot spune că acest model e unul bun din toate punctele de vedere.
Un alt lucru care trebuie apreciat la acest model e faptul că are uși reversibile, adică aparatul poate fi poziționat oriunde întrucât ușile pot fi reglate să se deschidă în orice parte dorim (pe stânga sau dreapta).
Mânerele aparatului sunt unele integrate așa încât să nu se rupă și să arate mai bine.

Te-ar mai putea interesa