Star-Light CRFV-286A+, combină frigorifică mare și ieftină

Combina frigorifică Star-Light CRFV-286A+ are un raport dotări/preț foarte bun și se vede dacă o comparați alături de alte modele existente pe piață. Sunt puțini producători care oferă aparate electrocasnice la prețuri atât de avantajoase, iar Star-Light e unul dintre aceștia și veți vedea că oferă și electronice. Îmi plac aparatele frigorifice cu mânere integrate pentru că au un design simplificat și la cel de jos vom vedea mânere pe lateral. Acest lucru e vizibil din poza de jos care am postat-o.

Se poate observa atât din poze cât și din specificații că e vorba de un model cu interior generos. Cu alte cuvinte, are o lățime de 60 cm . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Stă foarte bine și la capitolul eficiență deoarece are o clasă energetică A+ și nici nu vă puteți aștepta la mai mult în acest buget. Aparatul consumă puțin și oferă cele mai bune condiții de conservare a alimentelor. Aveți 4 rafturi care pot fi puse pe diverse poziții, însă pot fi și scoase dacă vreți să curățați mai ușor interiorul. Frigiderul are și suporturi pe ușă pentru sticle nu foarte mari, brânzeturi sau ouă. Aveți suportul pentru ouă care e un accesoriu standard, deci îl găsiți și la alte frigidere ori combine.

Are o înălțime nu foarte mare, astfel că oricine poate ajunge la rafturile de sus. Acestea sunt ajustabile pentru a face loc uni tort sau unui vas mai mare.

Păreri pro și contra

Sunt puține aparate frigorifice care costă atât de puțin și cu un volum atât de mare (mă refer și la frigidere). Congelatorul vine cu 3 sertare mari și dezghețare automată (destul de rar la modele ieftine). Performanțele sunt modice pentru că nu poate îngheța o cantitate mare de alimente pe zi. Sunteți avertizați audio când uitați ușa deschisă ca și la modelele care au control electronic. E o funcție importantă în special dacă umblă și copiii la acest aparat.

Star-Light CRFV-286A+ foarte fi o alegere mai bună decât un frigider deoarece ocupă puțin spațiu și e mai înalt, dar să nu neglijăm faptul că are un congelator mare.

Te-ar mai putea interesa