Star-Light CRFV-268A+, model 268 l, Clasa A+

Star-Light CRFV-268A+ e o combină a anului 2018 care vine cu un design minimalist și caracteristici moderne. Aș aminti ușile reversibile, clasa A+ de eficiență energetică și dezghețarea automată.

Acest electrocasnic vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se descurcă de minune în toate situațiile. Nici nu vă va da bătăi de cap pe parte de dezghețare întrucât frigiderul are dezghețare automată.


Avantaje

Modelul Star-Light CRFV-268A+ e unul care are un consum energetic mic de 257 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Poate fi montat oriunde deoarece are uși reversibile, adică pot fi deschise înspre stânga ori dreapta.
Nivelul de zgomot e unu standard de 40 decibeli, iar din această cauză acest model nu va fi unul care să deranjeze pe timp de noapte ori când doriți să vă odihniți.
Volumul net total al aparatului e de 268 litri, congelatorul având 84, iar frigiderul având 184.
Compartimentarea e una foarte bună reprezentată de 4 rafturi la frigider, 4 suporturi pe ușă și 3 compartimente la congelator.
Dezghețarea pentru frigider și congelator e de tip automată, iar din această cauză nu trebuie să ne batem prea mult capul cu ea.

Dezavantaje

Această combină frigo nu are facilitatea Multiflow, adică distribuirea aerului rece pe mai multe căi.
Nu era rău dacă avea o clasă energetică mai bună, adică A++ sau A+++.

Concluzii

Pe piață există mai multe tipuri de combine, dar aceasta e una pe care eu o recomand prin prisma prețului și a funcționalității.
Brandul Star-Light e unul românesc prezent pe piață de câțiva ani. Comercializează televizoare și electrocasnice de foarte bună calitate care se remarcă și prin faptul că au prețuri accesibile.
Având un cost mic se poate face o extindere a garanției… în cazul în care vreți așa ceva. Ca durată de viață se poate spune că acest aparat o să țină mai mult de 10 ani… poate și o viață.

Te-ar mai putea interesa