Star-Light CNFV-318SA, combină frigorifică ieftină cu No Frost

O combină frigorifică ca și aceasta Star-Light CNFV-318SA merită aleasă deoarece arată bine – finisaj gri, control electronic și mânere integrate. Bineînțeles, nu trebuie neglijat nici interiorul său care e destul de vizibil datorită rafturilor din sticlă și iluminării cu LED. Acesta e unul dintre cele mai avansate aparate frigorifice de la acest brand și de aceea merită să fie luat în calcul. Pot spune că acest model concurează cu multe variante de la alte branduri și acesta chiar oferă mai multe avantaje în același preț.

Arată foarte bine într-o bucătărie echipată doar cu aparate moderne pe inox, gri, negru sau argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din volumul total, congelatorul are doar 87 litri și poate că nu vă doriți mai mult. Pentru un așa volum, capacitatea de congelare e undeva la 4.2 kg la 24 de ore. Un aparat frigorific cu No Frost e însoțit și de alte tehnologii, iar în acest caz e vorba de următoarele: Eco Dual Balance, Eco Breeze. Sun prezente și compartimente speciale: Multi Frost Zone (compartimente congelator), Eco Fresh (compartimente frigidere).

Panoul de control al acestui aparat oferă câteva funcții interesante și e mult mai ușor să alegeți temperatura de la interior cu acele pictograme. Raftul pentru sticle de la frigider poate fi eliminat dacă vreți să faceți mai mult loc pe un anumit raft și poate fi poziționat după bunul plac.

Păreri pro și contra

E un model spațios în acest buget, motiv pentru că are o înălțime de 185 cm. Combinele nu sunt la fel de late ca și frigiderele dar depinde și de designul ales de producător. Chiar dacă congelatorul nu are 4 sertare, sunt 3 sertare mai mari și în care puteți pune orice. Controlul electronic vă poate ușura viața cu anumite funcții și e mai ușor să reglați temperatura, fără a mai deschide ușa.

Nu veți găsi prezentări video cu acest Star-Light CNFV-318SA deoarece e prezent pe piață de puțin timp și nu e chiar atât de popular. Nu e cel mai silențios model de pe piață, dar nici nu cred că va deranja prea mult.

Te-ar mai putea interesa