Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light CLFV-336A+, combină cu Low Frost

Star-Light CLFV-336A+ este o combină frigorifică modernă apărută pe piață de curând și care are integrat ceva similar No Frost, adică Low Frost. Această caracteristică are rolul de a produce cât mai puțină gheață așa încât dezghețarea sau decongelarea să nu fie necesare ori realizate mai rar.
Înălțimea sa e una de 186 centimetri, iar din această cauză putem amplasa aparatul oriunde dorim.

Modelul de față e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care se comportă fără reproșuri la păstrarea a până la 336 litri de alimente. Puteți vedea că e un aparat de culoare albă cu mânere integrate, iar aspectul său e unul minimal.


Avantaje

Modelul Star-Light CLFV-336A+ are o clasă de eficiență energetică deosebită (A+) datorită unui consum anual de 306 kWh.
Dezghețarea și decongelarea se realizează în mod automat mulțumită Low Frost.
Ușile sunt unele de tip reversibil, adică pot fi montate pe stânga sau pe dreapta în funcție de cum aveți pereții sau de cum vă convine.
Nivelul de zgomot e unul scăzut întrucât vorbim despre 41 decibeli, iar în acest fel nu suntem deranjați de aparat în timp ce ne odihnim.
Compartimentarea e una ok, frigiderul având 3 rafturi și 5 suporturi la ușă plus compartimet de legume sau fructe. partea de congelator e una cu 3 compartimente care au ocapacitate de congelare de 4,5 kg la 24 de ore.

Dezavantaje

Nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. Acest lucru ar fi oferit o răcire uniformă și poate mai rapidă.

Verdict

Modelul de față se adresează celora cu un buget mic, dar care vor un aparat ok cu garanție standard. Pentru un beneficiu suplimentar se poate opta la buy back unde se primește până la 300 lei pe aparatul vechi.
Multă lume nu cunoaște brandul Star-Light și de aceea trebuie știut că e unul sub al cărui nume se comercializează televizoare, electrocasnice și alte produse. E prezent pe piața românească de câțiva ani, iar produsele sale sunt foarte fiabile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu