Star-Light CFFM-99A+, ladă frigorifică cu lățime de 54 cm

Lada frigorifică Star-Light CFFM-99A+ din imagine e ceva mai mică, volumul său fiind de 99 litri, adică e cam la fel de spațios ca și congelatorul integrat al unei combine frigorifice. Puteți folosi doar pe perioada sezonului rece cu opțiunea de congelare și pe perioada sezonului cald cea de răcire. Se pot ține o mulțime de fructe și legume la rece, deci va fi de folos pentru cei care nu au o cămară. Apreciez că acest brand oferă soluții atât de accesibile și care prezintă caracteristici foarte bune.

E perfect pentru camerele înguste deoarece încărcarea se face prin partea e sus și dimensiunile sale sunt reduse. Panoul de control e vizibil chiar dacă e în partea de jos și funcțiile sale sunt cele standard. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e mică, tot e inclus un coș din sârmă în partea de sus. În acela pot fi puse alimente de dimensiuni mai mici și ca voi să puteți ajunge ușor la ele. Noua generație de lăzi frigorifice arată bine și singura diferență dintre ele o reprezintă volumul, care afectează prețul aparatului. În funcție de promoțiile disponibile, puteți alege un model chiar și mai mare sau poate că nu vă deranjează dacă e resigilat.

Păreri pro și contra

Se prezintă destul de silențioasă și nu am ce să-i reproșez. Chiar dacă e vorba de un aparat mic, capacul e dotat cu o lampă LED la interior pentru ca voi să puteți vedea mai bine interiorul. Puține branduri oferă funcția frigider pe lăzile frigorifice ori congelatoare și e o opțiune de conversie utilă. Cu aceasta, aparatul devine util pe toată perioada anului. Bineînțeles, consumul de energie e influențat de temperatura aleasă și nu trebuie să vă îngrijorați pentru că eficiența energetică e A+.

Star-Light CFFM-99A+ are performanțe satisfăcătoare și care depinde de capacitatea aparatului. Cu cât e mai mare lada cu atât poate congela mai mult, dar depinde și de buget. Dacă nu vă convine volumul, sunt și alte lăzi frigorifice care poate v-ar interesa, cea de sus fiind cea mai ieftină de la acest producător.

Te-ar mai putea interesa