Star-Light CFFM-198A+, ladă frigo cu funcţie frigider

Star-Light CFFM-198A+ reprezintă o ladă frigo modernă cu o capacitate de 198 litri şi clasă de eficienţă energetică A+ (consumul anual de curent e de 221 kWh cu un consum zilnic de 0,6 kWh).
Din start trebuie să vă spun că poate fi utilizată şi pe post de frigider datorită acestei funcţii. În felul acesta poţi depozita alimente pe care nu doreşti să le congelezi.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », şi pe aceşti bani primim un aparat care are o izolaţie de calitate aşa încât energia utilizată să fie cât mai puţină.
Din poza de alături puteţi observa că estetic nu se deosebeşte cu nimic faţă de alte lăzi frigo similare. Ce se vede jos în partea dreaptă e panoul de comandă cu LED.


Păreri pro şi contra

Lada Star-Light CFFM-198A+ e un aparat clasic pentru cei interesaţi în a pune multe alimente la păstrat spre congelare sau la rece (dacă e folosită funcţia frigider).
Nu e un aparat mare, dimensiunile sale fiind de 82x85x55 lxîxa cm. Iar, greutatea e de 30 kg. În felul acesta nu va ocupa prea mult loc acolo unde doriţi să-l amplasaţi
Foarte important e şi aspectul de autonomie, acest model având 30 ore fără curent. Deci, dacă locuiţi în locuri unde se întrerupe des curent acest model so să fie destul de util.
Singurul minus ar fi că nu are No Frost, dezgheţarea fiind un proces manual.

Brandul Star-Light e unul românesc şi comercializează aparate electronice şi electrocasnice diverse. Acestea se remarcă prin cost de achiziţie mic şi fiabilitate ok. Acest aparat are o garanţie standard de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult, adică la maxim 5.
Per ansamblu, persoanele care au cumpărat un astfel de aparat sunt mulţumite. De exemplu o persoană spune că stă bine şi la partea de ergonomie/întreţinere deoarece în partea de jos are un dop care ajută la golirea apei.
Pentru o utilizare în cunoştinţă de cauză recomand să citiţi manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa