Star-Light CFFM-142A+, ladă frigorifică ieftină

Star-Light CFFM-142A+ e un aparat frigorific cu o capacitate satisfăcătoare și e mult mai spațioasă decât un congelator în același preț. Această ladă frigorifică nu ocupă spațiu mult deoarece nu are o capacitate foarte mare. În general, lăzile mai mari au o lungime de aproape 100 cm, iar cea de jos are numai 63 cm. Deci e puțin mai lată decât o combină frigorifică și nu cred că va deranja foarte mult în special că alimentarea se se face prin partea de sus. Chiar dacă în cameră nu e foarte multă lumină, capacul e echipat cu un bec LED și se află pe interior (se vede în poza de jos).

Chiar dacă e mult diferită față de un frigider, are funcție frigider pentru a fi folosită și la temperaturi mai ridicate pentru fructe și legume care nu vor fi congelate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Controlul e de tip mecanic și se vede în colțul din dreapta, iar pe viitor s-ar putea să vedem mai multe aparate frigorifice cu control digital. La aceste modele, acel panou de control ar fi la mâner dar oricum nu oferă mai multe avantaje.

Capacitatea de congelare e de 6.5 kg pe zi și e irelevantă dacă vorbim de alimente deja congelate. Clasa energetică e excelentă și reflectă consumul său – A+.

Păreri pro și contra

E vorba de un aparat frigorific mare care nu ocupă chiar atât de mult spațiu deoarece are o lățime de numai 63 cm, iar adâncimea e de 55 cm. Merită ales acest brand pentru că oferă soluții competitive și care sunt apreciate de cumpărători. La interior se observă prezența unui coș suplimentar din sârmă pentru alimente de dimensiuni reduse, la care acum puteți ajunge foarte ușor. Nu prea veți ce să-i reproșați, consumă puțin, e spațioasă, eficientă și ieftină.

Autonomia fără curent e importantă atunci când rămâneți în pană de curent sau vreți să mutați aparatul pentru o mică renovare, iar această poate atinge și 30 ore. Star-Light CFFM-142A+ arată bine pe alb și are un mâner integrat care e vizibil din imaginea de prezentare.

Lasă un comentariu