Star-Light CDD-210GR, frigider clasic clasa A+

Star-Light CDD-210GR e un frigider clasic precum acesta şi vă permite să depozitaţi o cantitate mare de alimente deoarece are 204 litri şi dimensiuni compacte (înălţimea e de 143 cm).

Brandul care comercializează acest frigorific e unul românesc, iar din această cauză avem un cost de achiziţie mic. Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».


Păreri pro şi contra

Frigiderul Star-Light CDD-210GR e unul cu clasa A+ de eficienţă energetică, iar din această cauză o să vă recuperaţi investiţia rapid… prin facturi mai mici la curent. În acest fel o să aveţi un consum anual de 217 kWh.
Dimensiunile aparatului sunt de 143x55x55 îxlxa cm, iar greutatea e de 36 kg. În felul acesta avem un frigorific care nu ocupă mult loc şi care e uşor de manipulat… în cazul în care trebuie mutat.
Nivelul de zgomot e unul caracteristic unui astfel de electrocasnic, fiind de 40 decibeli. Nu e deloc mult şi nu ne va deranja atunci când dormim.
Din păcate nu e dotat cu dozator de apă sau gheaţă. Acest lucru nu e neaparat un dezavantaj la preţul pe care-l are, iar dacă vreţi un aparat cu aşa dotări atunci acesta ar fi o variantă.
Despre dezgheţarea congelatorului trebuie ştiut că trebuie realizată manual. Acesta are două compartimente. partea de frigider e una cu dezgheţare automată. Din această frază cred că aţi tras concluzia că nu e un aparat nu No Frost. De aceea nici costul de achiziţie nu e prea mare.
Compartimentarea e una realizată bine cu 3 rafturi la frigider şi două compartimente la congelator. Pe uşa frigiderului sunt două rafturi aşa încât să puteţi pune borcane şi sticle.

Despre brandul Star-Light trebuie spus că e unul românesc, iar produsele sunt unele de calitate superioară disponibile la un preţ accesibil. Deci, raportul dintre preţ şi calitate e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa