Star-Light CDD-210AP, frigider pe alb și gri

Star-Light CDD-210AP e varianta pe alb, iar cea pe gri are un nume puțin mai diferit însă alte diferențe nu vor fi. Designul e unul clasic cu două uși pentru că avem un congelator modest. Arată bine interiorul datorită faptului că are rafturi din sticlă și iluminare LED. Are o capacitate satisfăcătoare pentru o înălțime de doar 143 cm și lățimea aparatului nu e foarte mare pentru a ocupa prea mult loc în bucătărie. Îmi place că are un design simplu cu mânere orizontale integrate, astfel ușile sunt reversibile.

Suporturile de pe ușă oferă posibilitatea depozitării de sticle mici și ceva mai mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Frigiderele cu 2 uși sunt cele mai populare deoarece oferă un congelator spațios, iar în cazul variantei de sus vorbim de o capacitate 40 litri. Accesoriile incluse sunt următoarele: tavă pentru gheață și suport pentru ouă; adică sunt cele standard.

Sistemul de dezghețare al frigiderului e automat, însă nu și pentru congelator deoarece e manual ca la multe altele. Pentru a fi complet automat e nevoie de tehnologii de răcire mai avansate cum e cea No Frost ori altele similare. Orice tehnologie în plus afectează prețul, iar voi poate vă doriți un aparat cât mai spațios pentru bugetul alocat.

Păreri pro și contra

Aparatul are un consum mic de energie și poate fluctua în funcție de cât de des folosiți congelatorul. Bineînțeles, nu e un congelator care dar se vede din imagine că e încăpător și are un raft pentru a putea pune cât mai multe alimente în el. Controlul mecanic de la acesta e chiar ușor de folosit și se află în frigider pe peretele din dreapta. Volumul total al aparatului e satisfăcător pentru mulți utilizatori, în special dacă folosesc și un congelator. Bineînțeles, sunt multe soluții de luat în considerare și poate că voi preferați alimente cât mai proaspete.

Modelul din imagine numit Star-Light CDD-210AP e un aparat frigorific silențios și fiabil, iar raportul calitate/preț e foarte bun. Alte branduri oferă soluții mult mai scumpe și dotările nu sunt cu peste cele ale acestui model.

Lasă un comentariu